Annonce
Ugeavisen Vejle

Jelling Festival har fundet Helmigs afløser

Citybois bliver den sandsynligvis sidste tilføjelse til programmet, med mindre Jelling Musikfestival får flere aflysninger. Arkivfoto: Timo Battefeld
Efter Hugo Helmig i sidste uge meldte ud, at han måtte aflyse sine koncerter i 2019, har Jelling Musikfestival ledt efter en erstatning, og den er nu fundet i form af to unge hitmagere.
Annonce

Jelling: Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov er i sidste øjeblik blevet tilføjet til programmet for dette års Jelling Musikfestival. De to unge herrer er selvfølgelig bedst kendt som Citybois, og de går ind og erstatter Hugo Helmig, der i sidste uge aflyste alle koncerter i 2019 - og dermed også den i Jelling.

Festivalen oplyser, at de to charmører - ja, det kalder de dem - overtager både spilletid og -sted fra Hugo Helmig, og de kan dermed opleves lørdag 1. juni klokken 14.50 på Teltscenen.

Hugo Helmig har aflyst alle sine koncerter i 2019 - og dermed også den på Jelling Musikfestival. Nu er afløseren fundet i form af Citybois. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

"To vellidte bois"

Citybois var på manges læber i forbindelse med X Factor-sæsonen i 2015, hvor de måske ikke var de bedste sangere, men de havde til gengæld andre evner, der gjorde dem til god underholdning i sangkonkurrencen.

De vandt den ikke, men de har alligevel fået skabt sig en solid karriere efterfølgende, og de hitter lige nu med deres seneste udgivelse "Sig mig", mens bagkataloget byder på blandt andet "Pool" og "Bedre end Rihanna".

"Javist er Citybois kommet med på et afbud – men det gør blot, at de er endnu mere tændte på at give Jelling-publikummet et ordentligt skud pop, når de spiller på Teltscenen lørdag. Så tvivl ej – det bliver en koncert med masser af charme og selvtillid fra de to vellidte bois," lyder det i pressemeddelelsen fra Jelling Musikfestival.

Annonce

Helmig beklager

Tilføjelsen af Citybois sker på bekostning af Hugo Helmig, der i sidste uge meldte ud, at han ikke spiller koncerter i 2019. Dermed blev den på Jelling Musikfestival samt 22 andre aflyst.

Årsagen er, at den unge kunstner har kæmpet med et stofmisbrug, og der er behov for, at han trækker stikket fra turnélivet for en periode og bruger kræfterne på at komme ovenpå igen.

- Jeg har fået en personlig indsigt i løbet de sidste par måneder, som jeg bliver nødt til at tage alvorligt, også selvom det har mange omkostninger. Det beklager jeg meget overfor både publikum og arrangører, og jeg kan kun håbe på deres forståelse for beslutningen. Der er ikke noget, jeg hellere ville, end at stå oppe på de store scener denne sommer - men jeg bliver simpelthen nødt til at fortsætte det arbejde med mig selv, som jeg har sat i gang, fortalte Hugo Helmig i forbindelse med aflysningerne.

Jelling Musikfestival er lige om hjørnet. Pladsen åbner onsdag 29. maj og lukker ned igen lørdag 1. juni.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Brevkasse: Koldt ægteskab

Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce