Annonce
Ugeavisen Vejle

Jelling Musikfestival har godt gang i billetsalget: 'Jeg tror, vi får udsolgt inden maj'

Jelling Musikfestival scene festival musik Arkivfoto: Søren E. Alwan
Der er godt gang i billetsalget hos Jelling Musikfestival, og selvom smitten stiger lige nu, så er forventningen stadig at gennemføre en udsolgt festival til maj.

Jelling: Selvom corona-smitten buldrer derud af i den danske juleland, så er optimismen stor på festivalkontoret i Byens Hus i Jelling.

Billetsalget til næste års Jelling Musikfestival er nemlig godt i gang, og festivalleder Lars Charlie Mortensen har bestemt også en tro på, at næste års festival kan gennemføres.

- Vi er jo ikke blinde for, hvad der sker med smitten i samfundet lige nu, men vi regner stærkt med, at det er en kamp, som vi skal kæmpe nu og ikke til sommer, hvor tilstandene forhåbentligt er mere normale igen, siger Lars Charlie Mortensen.

Annonce

Billetsalget til næste års festival startede i december, og da mange har valgt at beholde deres billetter fra sidste og forrige år, var der cirka 40 procent af billetterne tilbage.

- Salget går rigtig fint. Vi kan mærke, at folk glæder sig til at komme til festival igen, og de tror også på, at de kan komme afsted næste år, fortæller Lars Charlie Mortensen.

Vi er jo ikke blinde for, hvad der sker med smitten i samfundet lige nu, men vi regner stærkt med, at det er en kamp, som vi skal kæmpe nu og ikke til sommer, hvor tilstandene forhåbentligt er mere normale igen.

Lars Charlie Mortensen

Og hvis folk er bange for, at de ikke kan komme af med deres billetter, hvis corona endnu engang skulle aflyse festivalen, så kan festivallederen berolige dem.

- Folk kan selvfølgelig returnere deres billetter, hvis festivalen igen bliver aflyst. Og ellers kan de vælge at beholde billetten til året efter. Så man skal ikke være bange for at købe en billet nu, siger Lars Charlie Mortensen.

Hardcore fans

For nylig offentliggjorde festivalen Duran Duran som næste års internationale hovednavn, og det har også kunne mærkes på billetsalget.

- Folk har været meget positive over Duran Duran som hovednavn. Vi har også fået en del henvendelser fra udlandet, da Duran Duran har mange hardcore fans og store fangrupper. Vi oplever tit, at folk kommer meget langvejs fra, når vi booker store, internationale bands til festivalen, fortæller Lars Charlie Mortensen.

Udover Duran Duran har festivalen offentliggjort andre navne - herunder MØ, Andreas Odbjerg, DJ Martin Jensen, Gnags, Jonah Blacksmith og Drew Sycamore.

- Folk har taget rigtig godt imod de kunstnere, vi har offentliggjort, og det er jo dejligt. Det er planen, at vi offentliggør flere navne i løbet af januar og i løbet af foråret, siger Lars Charlie Mortensen.

Derfor regner han også med, at næste års festival endnu engang vil blive udsolgt.

- Vi sælger billetter hele tiden, så jeg regner da med, at vi kan melde udsolgt, inden festivalen finder sted. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, fortæller Lars Charlie Mortensen.

Den næste Jelling Musikfestival finder sted 25.- 28. maj 2022.

Annonce
Ugeavisen Vejle

Der blev fyret 15.000 klimakroner af om året: Nu kan Stefan drikke rødvin for pengene

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejles svar på Emil fra Lønneberg sørgede for at byens udsatte fik deres livs bedste måltid

Annonce
Ugeavisen Vejle

Sådan sparer Laila 18.000 kroner om året: Nu er der plus på kontoen, selvtilliden er vokset, og vejlenseren har øget chancen for et liv uden skranteår

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Alice lader dine drømme gå op i guld: Ny guldsmed i byen skaber personlige vielsesringe og mere til

Ugeavisen Vejle

Så mange vil gerne drive ishusene ved to af Vejles strande: Sikærs forslag har skubbet efterspørgslen i vejret

Ugeavisen Vejle

Ny og helt anderledes restaurant åbner på Vejles gågade: Restauratør vil give gæsterne et show ved bordet

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stort optog i Nørregade

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: I would prefer not to

Ugeavisen Vejle

Musvitten - mejsen med det sorte slips

Ugeavisen Vejle

Statens Serum Institut har øje på Vejles unge: Trekantområdet topper kedelig liste, og det handler om sex

VEJLE

Nyt spisested på markant hjørne: Du skal købe mindst tre pizzaer ad gangen - til gengæld kommer de i en flot, gul æske

Annonce