Annonce
Ugeavisen Vejle

Jul på slottet

Jul på slottet er for mange blevet en hyggelig tradition. Arkivfoto
Tirsbæk Slot inviterer traditionen tro på jul, og træet kan man selv tage i skoven og fælde. Mulighed for at købe julegaver i avlsbygningerne, eller nyde gløgg, klejner og æbleskiver med chokolade til i herreskabslokalerne, er der også.
Annonce

Vejle - Det er hyggeligt og sjovt, og for mange familier en fast årlig tradition at tage i skoven og fælde sit eget juletræ.

Det kan man i skoven ved Tirsbæk Slot, og det er slotsejeren selv, der viser en, hvor de bedste træer står efter en kort køretur i firehjulstrækkeren med hestetrailer med halmballer til at sidde på. Eller traktor med vogn.

Har man ikke mod på at svinge øksen eller bruge saven selv, kan man på slottets brostensbelagte gårdsplads betale sig fra et juletræ. Det koster 50 kroner plus en krone per centimeter. Når træet er sikret, kan man passende julehygge med sine kære. Stemningen er i al fald til stede. Her serveres både varm chokolade med flødeskum, gløgg og bagte æbleskiver og kogte klejner.

I de gamle avlsbygninger finder man små boder med hjemmelavede værtinde- og mandelgaver.

Slottet er i år pyntet af Rosendahl Design Group, og man har på sædvanlig vis mulighed for at gå en tur på en del af slottet og se, hvor smukt det er pyntet. Slut juleturen på slottet af, hvor det hele begynder. Nyd en tur i hestevogn eller en ridetur på en af slottets heste.

Nyheden i år er, at prøve en 200 meter lang svævebane.

Julemarkedet finder sted de kommende to weekender, lørdag 7. og søndag 8. december og lørdag 14. og søndag 15. december. Alle fire dage fra klokken 11 til klokken 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce