Annonce
Ugeavisen Vejle

Julefrokost: Buffeten er skiftet ud med gourmet

Søren Riis, forpagter af Restaurant Skyttehuset, har i år skiftet den traditionelle julefrokost ud med en 10-retters gourmetmiddag. Foto: Flemming Larsen 
Restaurant Skyttehuset serverer i år en 10-retters gourmetmiddag, når der ringes med juleklokkerne til restaurantens tre julefrokoster.
Annonce

Vejle: Der bliver plads til færre gæster, men til gengæld er buffeten skiftet ud med en 10-retters gourmetmiddag.

Sådan lyder udmeldingen fra Restaurant Skyttehuset. Det sker for at kunne leve op til covid-19 retningslinjerne, men det passer godt til Søren Riis, forpagter af Restaurant Skyttehuset, der synes, det har været spændende at sammensætte en gourmetmiddag i stedet for den traditionelle buffet til julefrokosten.

Køkkenchefens Gourmet Julemenu

Velkomst Cava Brut, Segura Viudas

1. servering - Snack:  Krustade – Rejer – Peberkarse - Røgede mandler – Oliven

2. servering – Snack: Rørt kalvetatar – Vagtelæg – Kernerug.

3. servering – Snack: Østers – Citrus – Stikkelsbær

4. servering – Forret: Caviar – Agurk – Blomster

2018 Riesling, Le Kottabe, Josmeyer

5. servering – Forret: Røget kammusling – Æbler – Urter

2019 Rose, Gascogne, Domaine De Pellehaut

6. servering – Ganerenser Citrus – Hindbær

7. servering – Hovedret: Braiseret bryst af gris – Gul bede – Ribs

2017 Villa Antinori, Toscana

8. servering – Hovedret: Kalvemørbrad – Røget marv – Svampe – Pommes Anna – Cherrysauce

2018 Chanson, Bourgogne Pinot Noir

9. servering – Oste: Naturmælk – Unika – Nørup Mejeri – Kompot – Knækbrød

2015 Quinta De La Rosa, Vintage Port

10. servering – Dessert: Moderne ris á la mande – Skovbær – Syre

2017 Riesling Auslese, Mosel

- Covid-19 har som bekendt sat en stopper for de helt store julefrokoster med buffet. Det har fået os til at skulle tænke anderledes i år.

Annonce

Buffet skiftet ud med gourmet

- Vi har plads til 135 gæster per aften, og vejlenserne har især taget godt imod vores 10-retters gourmetmiddag. Det betyder, at de kan holde den traditionelle julefrokost sammen med den tætteste familien privat og gourmet-julefrokosten her i huset, forklarer Søren Riis.

Han pointerer, at gourmet-julefrokosten henvender sig til alle fra områdets erhvervsvirksomheder over tennisklubben, strikkeklubben, veninderne, herreklubben til ægteparret, der bare har lyst til at forkæle sig selv.

Ifølge Søren Riis finder julefrokosterne sted 27. november og 4. og 5. december.

- Vi har allerede fået de første bestillinger til alle tre aftener. Og vi skal nok få solgt billetterne, siger Søren Riis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Efterårsbio i Byens Hus

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Dråben, der stadig fylder

Annonce