Annonce
Søren Riis, forpagter af Restaurant Skyttehuset, har i år skiftet den traditionelle julefrokost ud med en 10-retters gourmetmiddag. Foto: Flemming Larsen 
Ugeavisen Vejle

Julefrokost: Buffeten er skiftet ud med gourmet

Restaurant Skyttehuset serverer i år en 10-retters gourmetmiddag, når der ringes med juleklokkerne til restaurantens tre julefrokoster.
Annonce
  • Soren Riis 008
    Søren Riis, forpagter af Restaurant Skyttehuset, har i år skiftet den traditionelle julefrokost ud med en 10-retters gourmetmiddag. Foto: Flemming Larsen 
Ugeavisen Vejle

Legender fra Premier League på grønsværen i Vejle: De dribler med bolden og har en overraskelse mere

Annonce
Ugeavisen Vejle

Nikolai vil sikre sin mor en tidlig pensionering - først kæmper han mod to andre vejlensiske sportsfolk

Annonce
Ugeavisen Vejle

For første gang står Vejle for denne store konkurrence: Lokale talenter dyster mod hinanden

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tre gode grunde til at se ansigterne

Ugeavisen Vejle

Gode tips til at leve mere klimavenligt

Ugeavisen Vejle

Leif kunne knap tænde bål - nu kan han vinde en pris

Ugeavisen Vejle

Liv fra Vejle er blandt Danmarks bedste, når hun til dagligt svinger sin kniv

Ugeavisen Vejle

Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer, og forventninger til dem er store

Ugeavisen Vejle

Biblioteket sætter fokus på verdensmålene

Ugeavisen Vejle

Lokale aktører hyldes for at styrke ungdommens plads i foreningslivet

Ugeavisen Vejle

Susanne har sat det nye hold i fodboldbyen: Spillerne er kendte ansigter fra finansverdenen

Ugeavisen Vejle

Mød Sara fra blokken til forfatteraften på biblioteket

Ugeavisen Vejle

Steen, Michael og Jacob udvikler fremtidens stjerner - nu får de selv en plads i rampelyset

Ugeavisen Vejle

At lære at dø

Annonce