Annonce
Ugeavisen Vejle

Juristen er med til at undgå splid i familien

Thomas Vasileiou fik sit iværksættergen, da han som ung vaskede op og serverede i sin fars tervana i Vejle Midtpunkt. Nogle af gæsterne har vejlenseren haft som kunder. Foto: Flemming Larsen
Vejlenseren Thomas Gren Vasileiou, cand.jur. og partner i Mine Arvinger, er med til at skabe tryghed for dig og din familie. Det nye firma har styr på alt fra testamenter over ægtepagter, gældsbreve, arveafkald til fremtidsfuldmagter.

Vejle: - Papirerne er i orden, når det gælder min egen familie.

Svaret kommer prompte fra vejlenseren Thomas Gren Vasileiou, cand. jur. og partner i firmaet Mine Arvinger, når det handler om hans familie. Som navnet afslører er han søn af Jiorgos Vasileiou, restauratør og indehaver af Restaurant Taverna Hellas i Vejle Midtpunkt, og det er også her avisen møder den unge jurist.

- Det er vigtigt at have styr på papirerne; har man det, kan man undgå splid i den nærmeste familie, det er dét, vi hører, når vi hjælper helt almindelige mennesker, forklarer Thomas Gren Vasileiou.

Vejlenseren fik idéen til eget firma, mens han læste til jurist. Firmaet Mine Arvinger ejer han sammen med Kim Jensen Kosloff, som han læste på studiet sammen med.

Sit iværksættergen har han derimod med hjemmefra.

- Som ung arbejdede jeg i familiens græske restaurant. Der er mange ting, man gerne vil have, når man er teenager. Dem sparede jeg op til ved at vaske op og senere servere i tavernaen.

- Nogle af kunderne i vores firma husker mig fra den tid. Og jeg er selvfølgelig stolt over, at de så mange år senere kommer for at få rådgivning, når det gælder juridiske dokumenter, kommer det ydmygt fra Thomas Gren Vasileiou.

Vi bestræber os på at yde en god og forståelig rådgivning uden at gå på kompromis med det faglige, som er kernen i vores ydelser

Thomas Vasileiou

Skaber tryghed

Visionen hos Mine Arvinger er at skabe tryghed.

- Det vi gerne vil, er at skabe tryghed for kunden og dennes familie. Skabe den bedst mulige, personlige og juridiske løsning, som tilgodeser den enkeltes behov. Når man taler om familie- og arveret – som for mange mennesker kan være et følelsesladet emne at tale om – er det i vores optik helt essentielt, at juraen bag formidles af en jurist.

- Men selv om vi alle er uddannet jurister. Og man hos os er sikker på at komme i kontakt med en cand.jur., handler det også om, at dem vi hjælper, forstår det, vi siger til dem. Det er måske i virkeligheden det aller vigtigste, mener Thomas Gren Vasileiou.

Annonce

Bruger nettet

Mine Arvinger har kunder over hele landet, og det skyldes ifølge Thomas Gren Vasileiou, at det hele foregår via nettet.

- Når man har booket en tid på vores hjemmeside, bliver man ringet op af en af vores jurister. Og i den gratis og uforpligtende telefonsamtale skaber vi sammen et overblik over den enkeltes familie- og arveretlige situation.

- Det, at det hele foregår via nettet, betyder, at der spares både tid og penge. Og så tror jeg også, at kunderne godt kan lide, at vi taler til dem i et sprog som de forstår, siger Thomas Gren Vasikeiou, der ofte tænker tilbage på tiden i restauranten hjemme i Vejle.

Og på restaurantens gæster, som i dag er blevet hans kunder, fordi han dengang også gav dem en god service...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce