Annonce
Ugeavisen Vejle

Jyske toprestauranter med i en af verdens største gastronomiske konkurrencer: To lokale stjernekokke er med

Nicolaj Møller, køkkenchef TreeTop, bruger meget tid på at kreere god mad. Nu også med sherry. Foto: Mette Mørk
Konkurrencen kræver netop både en sommelier og en kok, for som den eneste internationale gastronomiske konkurrence bedømmes holdene både på deres kulinariske talent og deres viden omkring de udvalgte sherryer.
Annonce
Ugeavisen Vejle

Her kan du spare masser af penge på dagligvarer: 'Vi skærer i snit 15-20 procent af priserne'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: En stærk kvindestemme fra nord

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Mange vejlensere kom til verden på Sct. Maria Hospital

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Aldrig oplevet noget lignende i Vejle: 'Folk er nærmest desperate efter at få fingre i en ny brændeovn'

Ugeavisen Vejle

Køb maden og få fri bar i tre timer: Nyt gå-i-byen-sted åbner i baggård midt i Vejle

Ugeavisen Vejle

Den nye bager i Rådhuspassagen kæmper mod energikrisen: 'Jeg stikker ikke halen mellem benene'

Ugeavisen Vejle

Et af Vejles ikoniske spisesteder skal have ny forpagter: Det tages der højde for i aftalen - to restauratørpar har vist interesse

Ugeavisen Vejle

Her er den nye hoteldirektør i Vejle: 'Det skal sitre af personlig service, hjemlig hygge og glade medarbejdere'

Ugeavisen Vejle

Sådan sparede Anita fra Vejle 88.000 kroner: 'Som alenemor er det altafgørende'

Ugeavisen Vejle

Forklædt som ID.5: Det er en ID.4, bare i en coupéudgave

Annonce