Annonce
Ugeavisen Vejle

Københavnerne er svære at lokke til Vejle: I stedet fusionerer Skybrud sig ind i hovedstaden

Det digitale designbureau Skybrud flytter i 2020 ind i de renoverede lokaler i Spinderigade. Til den tid vil bureauet have fået et nyt navn efter fusionen med københavnske MPVP. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Skybrud har svært ved at tiltrække arbejdskraft til Vejle. Blandt andet derfor har det digitale designbureau slået sig sammen med bureau i København.
Annonce

Vejle: Det vejlensiske digitale designbureau Skybrud slår sig sammen med det digitale bureau Magic People Voodoo People (MPVP).

Det oplyser de to parter i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at fusionen træder i kraft ved årsskiftet.

Vejlensiske Skybrud er med sine 19 år og 14 ansatte storebror i forholdet. MPVP, der holder til i Københavns nordvestkvarter, har eksisteret i syv år og har fire ansatte.

Efter fusionen vil det nye selskab fortsat have domiciler i både Vejle og København, fortæller Anders Hecter, direktør og partner i Skybrud.

- Vi er rekrutteringsmæssigt en smule pressede i Vejle. De folk, vi gerne vil i kontakt med, er ofte i forvejen i arbejde i enten Aarhus eller København og så er det svært at lokke dem til Vejle. Det spillede ind, da vi i 2016 åbnede et kontor i København, og det er ikke blevet lettere siden, fortæller Anders Hecter.

Annonce

Flytter til Spinderigade

Han tilføjer, at det digitale designbureau, der tilbyder kunderne at lave digitale løsninger som hjemmesider, intranet eller apps, i 2020 flytter fra de nuværende lokaler på Dæmningen og ind i nye lokaler i Spinderigade 11.

- Vi har fået lov af kommunen at købe de sidste to haller i Spinderihallerne, som ikke er sat i stand. Dem er vi i fuld gang med at få sat i stand, og vi håber på at flytte ind den 1. maj, fortæller Anders Hecter.

I forbindelse med fusionen skal det nye selskab have et nyt navn, men parterne har endnu ikke fundet det helt rigtige.

- Fusionen træder i kraft den 1. januar og da har vi også fundet på et nyt navn, fortæller Anders Hecter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce