Annonce
Køkkenchefen på Restaurant Tree Top i Vejle, gourmetkok Nicolaj Christiansen, præsenterer senere i denne måned tre østersretter på TV2. Det sker i forbindelse med programmet "Fantastiske hammerslag", der også har Østersfestivalen på Rømø under hammeren. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Ka' de li' østers: Vejle-kok serverer for tv-seerne

Køkkenchefen på Restaurant Tree Top, gourmetkokken Nicolaj Christiansen har været på Rømø for at plukke og tilberede østers. Vejle-kokken serverer dem for tv-seerne på TV2.
Annonce
  • tvkok 004
    Køkkenchefen på Restaurant Tree Top i Vejle, gourmetkok Nicolaj Christiansen, præsenterer senere i denne måned tre østersretter på TV2. Det sker i forbindelse med programmet "Fantastiske hammerslag", der også har Østersfestivalen på Rømø under hammeren. Foto: Flemming Larsen
  • tvkok 007
    Nicolaj Christiansen har deltaget i Østersfestivalen tre gange, og to gange er det blevet til en fornem andenplads. På tv laver han østers på tre måder: med bakskuld, med danske ærter og raps samt med Discovery-æbler. Foto: Flemming Larsen
  • tvkok 009
    Gourmetkokken Nicolaj Christiansen. Restaurant Tree Top, deltager igen i år i Danmarks Østerfestival, der finder sted 10. til 12. oktober på Rømø. Her ses han sammen med Povl Lønberg, der står bag festivalen. Foto: Flemming Larsen
  • Det var første gang, Mette Rode Sundstrøm og Bengt Sundstrøm, Lauritz.com, plukkede og smagte østers. Det skete under kyndig vejledning af gourmetkokken Nicolaj Christiansen, Restaurant Tree Top i Vejle. Privatfoto
Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Annonce
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Annonce
Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Ugeavisen Vejle

Love Shop på albumtour

Ugeavisen Vejle

Mens du handler: Nu kan 18 bilister lade deres bil på samme tid ved Bilka Vejle

Annonce