Køkkenchefen på Restaurant Tree Top, gourmetkokken Nicolaj Christiansen har været på Rømø for at plukke og tilberede østers. Vejle-kokken serverer dem for tv-seerne på TV2.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Køkkenchefen på Restaurant Tree Top i Vejle, gourmetkok Nicolaj Christiansen, præsenterer senere i denne måned tre østersretter på TV2. Det sker i forbindelse med programmet "Fantastiske hammerslag", der også har Østersfestivalen på Rømø under hammeren. Foto: Flemming Larsen -
Nicolaj Christiansen har deltaget i Østersfestivalen tre gange, og to gange er det blevet til en fornem andenplads. På tv laver han østers på tre måder: med bakskuld, med danske ærter og raps samt med Discovery-æbler. Foto: Flemming Larsen -
Gourmetkokken Nicolaj Christiansen. Restaurant Tree Top, deltager igen i år i Danmarks Østerfestival, der finder sted 10. til 12. oktober på Rømø. Her ses han sammen med Povl Lønberg, der står bag festivalen. Foto: Flemming Larsen -
Det var første gang, Mette Rode Sundstrøm og Bengt Sundstrøm, Lauritz.com, plukkede og smagte østers. Det skete under kyndig vejledning af gourmetkokken Nicolaj Christiansen, Restaurant Tree Top i Vejle. Privatfoto