Annonce
Ugeavisen Vejle

Kaffe og kommunalplan: Vejle kan blive Danmarks Venedig

Der er oversvømmelser på programmet, når der inviteres til møde i Bygningen. PR Foto
Vejle Kommune inviterer til kaffe, kage og kommuneplan onsdag 13. november i Bygningen i Vejle, hvor udviklingen af Vejle er på dagsordenen.
Annonce

Vejle: Masser af regn fra oven, højere grundvandsspejl og stigende vand fra fjord og åløb.

Skal Vejle være Danmarks Venedig? Og skal vi satse på færre biler og flere el-løbehjul i Vejle midtby? Ovenstående kan være blandt nogle af de mange emner, der diskuteres, når Vejle Kommune inviterer til kaffe, kage og kommuneplan onsdag 13. november klokken 18.30 til klokken 21.15 i Bygningen i Vejle.

Annonce

Sæt præg på din by

Blandt emnerne på mødet står udvikling af Vejle, og hvad det kræver at skabe en levende by, som er dejlig at leve, arbejde, opholde og bevæge sig i. Det kan du være med til at sætte præg på. Fra politisk hold er der både planer og visioner for midtbyen. For eksempel Ny Rosborg, der allerede er godt på vej, og der er planer om et nyt p-hus ved stationen. Mangler midtbyen noget, for eksempel flere oplevelser og grønne områder, synes du? Gør vi nok for erhvervslivet, eller kan vi gøre mere? Hvis du skulle bestemme, hvad skal fortællingen om Vejle by være? Emnerne står frit, kommunen byder på kaffe og kage, og du kan være med til at sætte dagsordenen, hvis blot du dukker op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce