Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendt blomsterbutik i nye klæ'r: Julen bliver noget særligt i år

Blomsterhandler Sanne Gelbjerg er glad for sin "nye" butik. Hun er klar til, at kunderne kan handle online døgnet rundt, og ikke mindst julehandlen. Foto: Flemming Larsen
Efter halvanden måned med byggerod er Karina Blomster i Nørrebrogade 10 klar til at lade det kime ind til julefest - døgnet rundt - og ifølge indehaveren Sanne Gelbjerg bliver julen noget særligt i år.
Annonce

Vejle: - Vi har brugt halvanden måned på at vælte murer og bygge om. Det er ikke, fordi vi har fået flere kvadratmeter, butikken er bare blevet åbnet op og virker på den måde mere rummelig.

Smilende tager indehaveren af Karina Blomster i Nørrebrogade 10, Sanne Gelbjerg, imod. For at vise sin "nye" butik frem. Og selv om der endnu er en måned til jul, oser blomsterbutikken af hygge og jul mere end nogensinde før.

Når klokken klimprer blidt ved bevægelse, og man træder ind i butikken, bliver man næsten i julehumør.

- Jeg tror, at julen bliver noget særligt i år, det er i hvert fald det jeg mærker hos mine mange trofaste kunder. Vi tænger alle til at hygge os med dem, vi holder af.

- Covid-19 pandemien har fået os til at rykke sammen. Og derfor bruger vi flere penge på at pynte op til jul, det må gerne se pænt ud, når familien samles, siger Sanne Gelbjerg.

Hun slår på, at julen i år er hentet i naturen.

- Men der er også i år masser af rødt og lidt guld og sølv, siger hun.

Annonce

To butikker er blevet til en

Hun har stået i spidsen for Karina Blomster i godt 15 år, og kunne ikke forestille sig noget andet i sit arbejdsliv.

- Efter ombygningen er butikken blevet lige som jeg gerne vil have. De mange blomster og brugskunsten er for alvor kommet til sit ret, det er som om der er blevet mere albuerum. Og kunderne har da også kommenteret det, siger Sanne Gelbjerg.

Annonce

En butik i butikken

I forbindelse med ombygningen er en dør til trappeopgangen mellem de tidligere to butikker blevet blændet af, og det har givet Gelbjerg mulighed for at have en butik i butikken, nemlig hvor kunderne køber blomster og kort uden for normal åbningstid.'


Jeg har jo deres mobilnummer, og så er butikken jo videoovervåget. Og så tror jeg, at folk i dag er så ærlige, at de ikke vil gøre sig til en tyv for en buket blomster.

Susanne Gelbjerg, indehaver af Karina Blomster


- Det foregår på den både, at man på sin mobiltelefon får tilsendt en kode til døren. I butikken tager man de blomster, man skal bruge og betaler via mobilepay, det skal nok blive godt, siger blomsterhandleren.

Hun er ikke bange for, at kunderne bare tager buketterne uden at betale.

- Dels har  jeg jo deres mobilnummer, dels er butikken videoovervåget. Og så tror jeg, at folk i dag er så ærlige, at de ikke vil gøre sig til en tyv for en buket blomster, siger Susanne Gelbjerg, der tilføjer, at ordningen jo ellers bare må stoppe.

- Det, jeg hører fra mine kolleger i branchen, er, at mobilepay-ordningen fungerer fint, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce