Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendt cateringfirma skifter navn: Thinggaard Food bliver til Nordic Food Service

1. april bliver Thinggaard Food til Nordic Food Service, og Simon Berg Pedersen blev 1, marts eneejer af cateringfirmaet. Foto: Flemming Larsen
Den tidligere medejer af Thinggaard Food, Simon Berg Pedersen, bliver eneejer af Nordic Food Service. Bliver boende hos Ammeraal Beltech i Vinding.

Vejle: - For os er catering ikke "bare mad", det er en oplevelse. Helt fra råvarerne til den personlige service.

Sådan siger Simon Berg Pedersen, der i 2015 var med til at stifte cateringfirmaet Thinggaard Food sammen med Mette Thinggaard.

I dag har firmaet 12 ansatte, og per 1. marts overtog Simon Berg Pedersen cateringfirmaet som eneejer. Og 1. april skifter firmaet navn til Nordic Food Service.

- Vi oplever i stigende grad en større efterspørgsel på komplette løsninger inden for catering. Vi ønsker at gøre en forskel for vores kunder, det kræver nytænkning og nye produkter. Vi ser derfor et stort behov for at styrke forholdet til vores kunder og leverandører, forklarer Simon Berg Pedersen.

Han slår her på, at man gerne vil overtage kantinedriften hos flere af områdets virksomheder.


Jeg tror her, at der kommer til at gå lang tid, inden vi igen ser buffet til frokost rundt om i virksomhederne. Det gør ikke noget, for vores portionsanrettede frokoster er blevet godt modtaget.

Simon Berg Pedersen, ejer af Nordic Food Service


Annonce

Buffeten er væk

Nordic Food Service har til huse hos Ammeraal Beltech på Hjulmagervej i Vinding, og serverer her dagligt mad for godt 100 ansatte.

Derudover leverer Nordic Food Service mellem 300 og 400 frokostkuverter til erhvervskunder i Horsens, Hedensted, Vejle, Fredericia og Kolding.

- Jeg tror her, at der kommer til at gå lang tid, inden vi igen ser buffet til frokost rundt om i virksomhederne. Det gør ikke noget, for vores portionsanrettede frokoster er blevet godt modtaget, forklarer Simon Berg Pedersen.

Annonce

Populære fredagsmenuer

Selv om Nordic Food Service fremover vil satse endnu mere på at servicere flere af områdets virksomheder, har man dog ikke planer om at lukke ned for catering til private.

- Levering af mad til private, fra barnedåb over konfirmationer, bryllupper til runde fødselsdag og jubilæer, vil vi også fremover satse på. Og så er vores fredagsmenuer, hvor vi leverer en toretters eller treretters menu ud af huset mere populær end nogensinde.

- Selv om corona-pandemien har vendt op og ned på det at møde på arbejde, mærker vi i stigende grad, at vejlenserne gerne vil have noget, der er nemt at gå til om fredagen.

- Vi er her med til at at gøre det nemt for mange, især travle børnefamilier, siger Simon Berg Pedersen, der godt kan lide, at han med en god madoplevelse er med til, at mange får en god begyndelse på weekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce