Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendt frisørsalon skifter navn og ejer: Maria overtager saks og forkælelse

Maria Engel har overtaget frisørsalonen på Kalkbrænderivej 3. Salonen har skiftet navn til No. 3 Hair & Beauty Studio. Foto: Flemming Larsen
Maria Engel er ny indehaver af frisørsalonen på Kalkbrænderivej. Salonen skifter navn til No. 3 Hair & Beauty Studio.

Vejle: Nyt navn, men med et kendt ansigt som indehaver. Det er budskabet, efter at Maria Engel har overtaget frisørsalonen Styling By Barner, som Maj Barner åbnede i begyndelsen af 2020 på Kalkbrænderivej i Vejle, og nu har salonen skiftet navn til No. 3 Hair & Beauty Studio.

Maria Engel har brugt de seneste uger på at indrette salonen med nyt interiør, og der er kommet en ny produktserie på hylderne i den indbydende salon.

Klip og forkælelse

Den nye indehaver stammer fra København, men flyttede til Vejle for fem år siden.

- Jeg er udlært i en salon her i Vejle. Og har altid vidst, at jeg en dag skulle have min egen salon. Allerede som barn kunne jeg godt lide at sætte frisuren, og jeg gik også meget op i skønhed.

- I min nye salon vil jeg både tilbyde klip til kvinder og herreklip, men der skal også være tid til forkælelse i salonen. Kunderne vil blive budt på lidt snacks og en kop god kaffe; Kalkbrænderivej ligger lidt væk fra det travle strøg, det passer fint til konceptet. Salonen skal være et åndehul med masser af tid, hvor kunder kan få en velfortjent pause fra en travl hverdag, forklarer Maria Engel, der har besluttet sig for prismæssigt at matche markedet for en salon af hendes type.

- Jeg hører ikke til de dyreste, men heller ikke de billigste, smiler hun.

Som navnet No. 3 Hair & Beauty Studio antyder, vil unge Engel tilbyde mere end klip.

- Beauty må gerne fylde mere, nemlig behandlinger, man forbinder med skønhed: Jeg vil gerne  tilbyde hele pakken - vipper, bryn, negle, hudpleje og ansigtsbehandlinger, fortæller Maria Engel med begejstring i stemmen.

Maj Barner fortsætter i salonen frem til sommer. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Selvstændige klip

Det, at den unge frisør selv kunne blive selvstændig hos Styling By Barner, har inspireret hende til selv at tage de samme skridt.

-Maj, (der tidligere ejede salonen, red.), fortsætter i salonen frem til sommer. Her rykker der to nye, selvstændige frisører ind. De får hver en frisørstol, og det at vi er flere, betyder liv i salonen - og er også med til at give en god sparring, siger Maria Engel.

No. 3 Hair & Beauty Studio er navnet på Maria Engels nye univers på Kalkbrænderivej i Vejle. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Nul faste åbningstider

Endnu et anderledes træk i Engels verden er, at salonen ingen faste åbningstider har.

- Der er tidsbestilling på hverdage mellem klokken 8 og klokken 20, på lørdage mellem klokken 8 og klokken 15 og ellers efter aftale. Det vil jeg så indrette min dag efter. Min kæreste er også selvstændig, så vi har for længst accepteret at give hinanden plads, siger Maria Engel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce