Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendt hotel nomineret:  Hotel får ros for sin omstilling

Haralds Sinatur Hotel med Kari Brandsgård i spidsen er en af kædens seks hoteller, der i forbindelse med Sustain Awards 2020 torsdag 8. oktober, er nomineret til prisen "Årets omstilling". Foto: Flemming Larsen
Hotelkæden er kommet i selskab med blandt andet Nova Nordisk og Haldor Topsøe
Annonce

Vejle: Hotelkæden Sinatur Hotel & Konference er blevet nomineret til prisen "årets omstilling". Hotelkæden tæller blandt andet Haraldskær Sinatur Hotel, og her håber direktør og hotelvært, Kari Brandsgård, at tage prisen i forbindelse med Sustain Awards 2020. Prisen uddeles 8. oktober, og hotelkæden er her i selskab med blandt andet Nova Nordisk og Haldor Topsøe.

Sustain Awards

Det er Sustain Report, der står bag denne første udgave af Sustain Awards, der betragtes som endnu en indsats for at styrke fællesskabet blandt bæredygtige virksomheder og samtidig rette fokus mod nye tendenser på området i Danmark.

Prisen uddeles til en virksomhed, der bidrager til den grønne omstilling med markante bæredygtighedsmål, arbejder aktivt med partnerskaber for at styrke effekterne af den grønne omstilling og er en grøn rollemodel for andre virksomheder.

- Vi er stolte over, at der er blevet lagt mærke til vores indsats på det bæredygtige område. Og at er indstillet til en vigtig pris som denne i selskab med virksomheder, som vi selv ser op til og respekterer for deres arbejde på området, siger Kari Brandsgård.

På trods af covid-19 har hotelkæden med seks hoteller investeret massivt i yderligere bæredygtighedstiltag og går forrest i branchen ved blandt andet allerede at være CO2-neutral og at forfølge et mål om at blive 100 procent affaldsfrie i 2030.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce