Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendt modekvinde bag ny butik på gågaden i Vejle

Butikschefen i Vejles nye Only-butik i Nørregade, Helene Refsgaard, t.v., er her sammen med sine to ansatte Diana Nielsen og Nikoline Lervorsen. Butikken åbner i dag klokken 9.  Foto: Flemming Larsen
Only åbner butik nummer to i Vejle, og er rykket ind i Nørregade 10 A, i de lokaler modebutikken Tendens tidligere boede i, inden denne forretning flyttede til en ny placering på gågaden.

Vejle: Det er en kendt modekvinde, der står i spidsen for Vejles nye modebutik, nemlig Helene Refsgaard.

Modebutikken Only åbner i dag torsdag i Nørregade 10 A, i de lokaler modebutikken Tendens tidligere boede i, inden de flyttede til en ny placering på gågaden.

Helene Refsgaard har arbejdet i Bestseller-koncernen, der ejer brandet Only, i de seneste 10 år. Og hun glæder sig til at komme tilbage til Vejle.

- Jeg har tidligere stået i spidsen for Bestseller-butikken på Søndergade 1. Senere har jeg arbejdet i Only i Bryggen i Vejle og Only i Søndergader 24 i Horsens, og nu er jeg altså tilbage i Vejle, efter blandet andet endt barsel, siger Helene Refsgaard.

Annonce

Yngre modebevidste kvinder

Åbningen af den nye Only-butik i Nørregade betyder ikke, at Only i Bryggen lukker. Tværtimod.

- Only har et stort kundeunderlag i Vejle, og kædens nye butik bliver derfor et godt supplement til butikken i Bryggen, siger Helene Refsgaard.

Hendes nye strøgbutik bliver på godt 196 butikskvadratmeter, og får hele det sortiment, Only-butikkerne er kendt for.

- Vi er et modebrand til den yngre modebevidste kvinde. Vi har altid været og er et stærkt jeans brand - men vi er også topfashion - fra det feminine look med toppe og kjoler, til det rå og cool look med cowboy jakker, sweat, t-shirts og trendy jeans, forklarer Helene Refsgaard.

Annonce

Kvinde i eget hus

Vejles nye modebutik kommer til at beskæftige to ansatte udover butikschefen selv.

- Jeg tror, det er vigtigt selv at have et øje på hver finger. Men i første omgang får jeg to ansatte, så må vi se, hvordan det kommer til at gå, når vi kommer ud på den anden side af corona-pandemien, siger den nye butikschef med et smil på læben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce