Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendte bilmærker får stort erhvervscenter: Varebiler til områdets erhvervsliv

Per Christensen, indehaver af bilforretningen Henrik Christensen A/S på Nørremarken, glæder sig til at åbne det nye erhvervscenter, så man bedre kan præsentere varebiler for områdets erhvervsliv. PR-foto
Bilforretningen Henrik Christensen Vejle åbner stort erhvervscenter på Nørremarken. Bilmærkerne til områdets erhvervsliv bliver Peugeot og Citroën.
Annonce

Vejle: Et 300 kvadratmeter stort erhvervscenter med bilmærkerne Peugeot og Citroën. Det er ambitionerne, når bilforretningen Henrik Christensen Vejle på Valdemar Poulsensvej 2 skifter gear inden for handel med og service af varebiler. Centeret åbner på den anden side af gaden, nemlig på Ellehammersvej 1 med facade ud mod Viborgvej på Nørremarken.

Erhvervscenteret kommer til at dække hele Trekantområdet, og ifølge bilforhandler Per Christensen skal der leveres varebiler til erhvervslivet i hele området. Bag centeret står både bilforretningen Henrik Christensen Vejle A/S og bilforretningen Henrik Christensen Fredericia A/S.

Sidstnævnte drives af Per Christensens bror, Ole Christensen.

Annonce

Det første i Danmark

- Det nye erhvervscenter bliver det første kombinerede center for forhandlingen af Peugeot og Citroën i Danmark godkendt ved PSA i Frankrig, siger Per Christensen.

Bil-brødrene Ole og Per Christensen erhvervede bygningerne på modsatte side af Viborgvej for fem år siden, og har siden arbejdet med forskellige planer.

- Vi har i dag to lejere, motorcykelforretningen Motor Zonen og malerforretningen Beck & Jørgensen. De bliver boende, mens vi nu selv kommer til at råde over bygningernes øvrige kvadratmeter, siger Per Christensen.

Annonce

Store facadevinduer

Planerne for bilforretningernes nye erhvervscenter på Ellehammersvej er godt på vej.

- Vi arbejder mod store facadevinduer i bygningerne ud mod Viborgvej og Ellehammersvej, så vi får et markant og synligt udtryk.

Bilbrødrene, Ole og Per Christensen, glæder sig til at komme til at handle med hele Peugeots og Citroëns program af varebiler. PR-foto

- Samtidig har man brugt nedlukningen til at blive klar. I stedet for at sige farvel til dedikerede medarbejdere i såvel salgsafdelingen som på værkstedet, er de blevet gearet til vores nye  bilhus, blandt andet med kurser og uddannelse. Og så har de også været med til at komme med input til  det nye erhvervscenter, siger Per Christensen.

Annonce

Toptrimmet

Ifølge de to ejere, Ole og Per Christensen, er bilforretningerne i de to byer toptrimmet.

- Vores værksteder har holdt åbent under hele pandemien, som normalt - ligesom vi i salg har haft bemanding på til at servicere vores kunder online ud fra gældende restriktioner. Så lige så snart regeringen og samfundet igen åbner op, er vi i vores salgsafdelinger klar til at træde på speederen, lyder det fra bil-brødrene.

De understreger i øvrigt, at salget af varebiler til erhvervslivet ikke er ramt af nedlukning og restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce