Annonce
Ugeavisen Vejle

Kevin Rossel i overhalingsbanen: Vejlenser med i Lamborghinis Young Driver

Vejlenseren Kevin Motorløb Rossel er netop blevet en del af Lamborghinis Young Driver-team. Foto: Fotospeedy
Efter sin debut i Super Trofeo er vejlenseren Kevin Rossel blevet en del af Young Driver-programmet, som er et vigtigt skridt i karrieren for den forsvarende, danske mester i Super GT.
Annonce

Vejle:  Allerede ved kontraktindgåelsen med Target Racing var det forventet, at vejlenseren Kevin Rossel ville komme igennem nåleøjet til Lamborghinis program for unge kørere, og da listen blev offentliggjort, var danskeren da også blandt de udvalgte.

Det vækker naturligvis stor glæde, for det kan få ganske stor betydning for den videre karriere.

Annonce

Fokus på resultater

- Det er lige præcis det skridt på vejen, som vi håbede på, for det betyder, at Lamborghini har fokus på mine resultater, og at de generelt holder lidt mere øje. Min makker i bilen er også med i deres GT3-program, så jeg bliver hele tiden målt op mod en, som er et skridt videre, og det tager jeg som noget meget positivt, forklarer Kevin Rossel, som selv går målrettet efter at bruge springbrættet videre.

Kevin Rossel er lige nu nummer fem i den samlede stilling, men det skal der gøres noget ved. Foto: Fotospeedy

- Nu begynder det for alvor at dufte af noget. Det er første trin i raketten, hvor det gerne skal føre videre til GT3 og i sidste ende chancen for at blive fabrikskører for Lamborghini. Min målsætning er hele tiden at bygge på, men det kommer ikke af sig selv, for der er udvalgt en stærk gruppe i år, så konkurrencen er benhård, fastslår Kevin Rossel, der efter debuten på Misano slog sig løs på tyske Nürburgring i weekenden.

Annonce

Samlet nummer fem

- Mit overordnede mål er at sætte en god sæson sammen, så jeg kan tage de næste skridt. Men det kræver, at jeg præsterer hver gang, jeg har muligheden. Nu skal jeg bruge de ting, som jeg lærte på Misano til at være skarpere, og det hjælper hver gang, jeg sidder i bilen, for jeg har trods alt kun testet nogle gange og kørt to løb. Derfor tror jeg også på, at der kommer nogle forbedringer løbende gennem sæsonen, og det er op til mig at vise, at det er nok til komme med videre, siger Kevin Rossel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Annonce