Annonce
Ugeavisen Vejle

Kiosk fik sur smiley og bøde: Solgte gamle fødevarer

BF Kiosken på Grejsdalsvej solgte fødevarer med overskreden "bedst før"-dato. Det udløste en sur smiley og en bøde på 5000 kroner. Foto: Google Maps
BF Kiosken på Grejsdalsvej solgte fødevarer med overskreden "bedst før"-dato. Det udløste en sur smiley og en bøde på 5000 kroner.
Annonce

Vejle: Madvarer var ikke opmærket som varer med overskreden holdbarhed.

Det var budskabet til indehaveren af BF Kiosken på Grejsdalsvej 12, Loganathan Nagamany, da Fødevarestyrelsen kom på kontrol. Han fik derfor en bøde på 5000 kroner og en sur smiley. Blandt varerne, hvor "bedst før"-datoen var overskredet, var blandt andet Rema 1000 finvalsede havregryn, Rema 1000 løse ris i kogepose. "Bedst før"-datoen var henholdsvis 2. juli 2019 og 29. januar 2020.

Loganathan Nagamany bekræfter, at han har haft besøg af Fødevarestyrelsen. Og at der blev fundet enkelte varer, hvor "bedst før"-datoen var overskredet.

- Det er selvfølgelig en fejl fra min side, det at jeg ikke har mærket varerne, som man skal når "bedst før"-datoen var overskredet. Sådanne varer kan man finde i mange andre butikker end i min mutik, men det er selvfølgelig mit ansvar, så det beklager jeg, siger Loganathan Nagamany.

Han nævner samtidig, at han med jævne mellemrum køber havregryn og ris i Rema 1000.

- Det gør jeg for at servicere mine kunder, siger han.

Annonce

Overrasker Rema 1000

At der var Rema 1000-varer, hvor "bedst før"-datoen var overskredet overrasker dagligvarekæden. For de handler ikke med BF Kiosken på Grejsdalsvej.

Er man hos Rema 1000 klar over, at døgnkiosker sælger Rema 1000-produkter?

- Nej det er ikke noget, vi har kendskab til, lyder beskeden fra Jonas Schrøder, kommunikationschef hos Rema 1000.

Det er dog almindelig kendt, at flere døgnkiosker handler hos dagligvarekæderne og sælger varerne i deres egne butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce