Annonce
Ugeavisen Vejle

Kirstine Seligmanns Skole får ny skoleleder

Kirstine Seligmanns Skole har ansat skolens nuværende viceskoleleder, Vibeke Juul Johansen, som ny skoleleder. Privatfoto
Annonce

Vejle: Kirstine Seligmanns Skoles nuværende leder, Tommy Kristensen, der for nylig fyldte 60 år, skifter, efter eget ønske, stilling til administrativ leder pr. 1. november. Skolen har ansat den nuværende viceskoleleder, Vibeke Juul Johansen, som ny skoleleder.

Vibeke Juul Johansen er, gennem sit mangeårige virke på skolen, et kendt ansigt, der fremstår som kulturbærer og garant for en fortsat udvikling af skolen, der er i overensstemmelse med skolens værdier, ånd og kultur. Hun er 54 år, bosiddende i Bredballe, gift og har fire børn i alderen 15-26 år.

Vibeke Juul Johansen er uddannet fra Jelling Seminarium og blev ansat på Kirstine Seligmanns Skole i 1990. Vibeke har løbende efter- og videreuddannet sig, herunder gennemført diplommoduler i ledelse, deltaget i uddannelsesrejser, ligesom hun er certificeret konfliktcoach.

Kirstine Seligmanns Skole har 550 elever samt en børnehave med 40 børn. Skolens bestyrelse består af forældrevalgte repræsentanter fra skolens forældrekreds. /LASAU

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce