Annonce
Ugeavisen Vejle

Klar med sin tredje butik: Lidl åbner i Vejle midtby

Det er en erfaren købmand, der kommer til at stå i spidsen for Lidls nye dagligvarebutik på  Flegmade. Lukas Hagstrøm har været ansat otte år hos den tyske dagligevarekæde, heraf de seneste tre år som butikschef hos Lidl på Nørremarken. PR-foto
Torsdag 12. november klokken 8 slår Lidl dørene op til deres tredje butik i Vejle. Den nye butik ligger i det nye boligbyggeri på Flegmade 60 og åbner med et salgsareal på 1085 kvadratmeter og 75 parkeringspladser uden for butiksdøren.
Annonce

Vejle: Lidl er klar til at åbne sin tredje butik i Vejle. Butikken, der får et salgsareal på 1085 kvadratmeter og med 75 parkeringspladsen uden for døren, ligger i det nye boligbyggeri på hjørnet af Flegmade og Boulevarden.

Butikken åbner torsdag 12. november, og det bliver butikschef Lukas Hagstrøm, som klipper den røde snor til sin  Lidl-butik. Det er samtidig den tyske dagligevarekædes  butik nummer 132 i Danmark.

Lukas Hagstrøm ser frem til at åbne butikken og starte et nyt kapitel i sin Lidl-karriere. Den erfarne butikschef er et velkendt detailhandels-ansigt for Lidl-kunderne i Vejle, for han har de sidste tre år været butikschef i dagligvarekædens butik på Nørremarken.

Butikschefen kommer med mere end otte års erfaring i Lidl. Men åbningen af butikken på Flegmade 60 er noget helt særligt, fordi han nu åbner sin egen butik med et helt nyt team og i kædens nye klæ'r.

- Vi er spændte på at åbne vores tredje butik i Vejle og denne gang med vores helt nye indretning. Det er en stor oplevelse at være med til at åbne en topmoderne Lidl-butik i hjertet af Vejle, siger Lukas Hagestrøm i en pressemeddelelse.

Annonce

Skandinavisk udtryk

Den nye indretning i butikkerne er inspireret af et dansk og skandinavisk aftryk, hvor kunderne får oplevelsen af en lys og stor butik. Som noget nyt vil der være kølemontre med kød først i butikken og der er indrettet flere "shop in shop"-områder. Som eksempel vinafdelingen og  frugt- og grøntafdelingen.

Lidls nye butik ligger på hjørnet af Flegmade og Boulevarden, nemlig i det nye boligbyggeri. Foto: Torben Juhler

Når butikschefen sammen med sine ansatte og Vejles borgmester Jens Ejner Christensen på åbningsdagen tager mod kunder, vil det ske under hensyntagen til myndighedernes corona-restriktioner.

- Vi vil følge covid-19 retningslinjerne, så vi er sikre på, at kunderne får en god indkøbsoplevelse. Så vi kommer til at åbne den nye butik efter samme foranstaltninger som i vores andre Lidl-butikker, siger Lukas Hagstrøm.

Annonce

Gode parkeringsmuligheder

Det har været vigtigt for Lidl, at det er let for bilister at komme til og fra butikken. Og, at cyklister og gående også nemt kan gøre deres indkøb i den nye butik. Placeringen har derfor været vægtigt for den tyske daglivarekæde.

- Det glæder mig, at vi nu kan byde vores kunder velkommen i en moderne og bæredygtig butik, siger Mads T. Nielsen, der er Chief Property Management Officer i Lidl, i pressemeddelelsen.

Lidls nye dagligevarebutik holder åbent mandage til søndage fra klokken 7 til klokken 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blueskunst i Bygningen

Annonce