Annonce
Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Åbent hus-weekend er en uforpligtende måde for køberen at zoome ind på, hvad man kunne være interesseret i. Home har omkring 100 emner fra kataloget med i arrangementet. PR-foto
Annonce

Vejle: Vil man gerne ud at snuse lidt uforpligtende, har åbent hus-arrangementer vist sig at være en god måde at se boliger på. Det mener Home Vejle, der i weekenden 19.-20. september holder åbent hus for en række af de huse eller ejerlejligheder, der er kartoteket.

Der er godt 100 emner med i weekendens åbent hus, og hos Home mener man, at det er en god måde i researchen efter en ny bolig at komme ud og tættere på.

- Nu om dage bugner nettet af oplysninger om alle de boliger, der er til salg. Det er en stor fordel i søgningen efter dit nye hjem. Men på et tidspunkt må pc’en og mobilen vige og erstattes af virkeligheden - af sanserne, siger daglig leder i Home Vejle, Jesper Guldmann.

Home afholder to åbent hus-weekender om året. Man kan se mere om tidspunkter for de medvirkende boliger på ejendomsmæglerens hjemmeside. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Musik og sang i Løget

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Wæthæl aflyser gåtur

Ugeavisen Vejle

Den nedarvede skam

Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Annonce