Annonce
Ugeavisen Vejle

Klar til ny sæson: Mange nyheder i Givskud Zoo

Lørdag åbner Givskud Zoo - Zootopia. Husk at have en covid-19-test klar, hvis du vil besøge parken. PR-foto
Lørdag 27. marts slår Givskud Zoo - Zootopia portene op til sæson 2021. Det bliver en sæson med flere nyheder - og også en sæson, der fra begyndelsen bliver påvirket af covid-19

Givskud: Nyt Babycare Center. Nye legeredskaber. Nyt ishus. Udvidelser af Safari Shop. Ændring af restaurantkoncept. Nye modeller i dinosaurparken. Og et nyt pingvinanlæg samt en Verdensmålsarena, som kan ses senere på sæsonen.

Sæson 2021 kommer til at byde på flere nyheder og servicetiltag for gæsterne i Givskud Zoo - Zootopia.

- Vi har aldrig på ét enkelt år haft så mange projekter i støbeskeen og kunnet byde på så mange nyheder på en gang. Vi måtte sætte en masse projekter i stå sidste år på grund af nedlukningen, men jeg skal love for, at vi har taget revanche, og vi har haft en meget travl vinter, hvor vi har arbejdet med alle tiltagene, siger direktør Richard Østerballe i en pressemeddelelse.

Covid-19

Sidste sæson bar tydeligt præg af restriktioner, såsom afstandskrav, forsamlingsforbud, ensretning i parken, hyppig rengøring, brug af håndsprit og så videre.

Disse foranstaltninger og flere tiltag fortsætter ind i den nye sæson.

I år er der fra åbningsdagen krav fra Kulturministeriets side om, at gæster skal kunne fremvise en negativ covid-19-test for at få adgang.

- Det vil få betydning, når gæster ankommer til parken. Vi vil have medarbejdere, der tjekker, at gæster har test med, så det vil give øget pres på indgangen, siger Richard Østerballe.

Direktøren fortæller desuden, at der for sæsonen er planlagt både events og ture bag kulisserne.

- Vi har valgt at tage de positive briller på, og så må vi tilpasse og eventuelt aflyse løbende, hvis restriktionerne kræver det, siger han.

Givskud Zoo - Zootopia slår portene op lørdag 27. marts klokken 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce