Annonce
Ugeavisen Vejle

Klar til ny treårsperiode: Odd Fellow har udpeget nye embedsmænd

Her ses de nye embedsmænd i Odd Fellow Logen John Entwisle i Vejle. Siddende fra venstre i forreste række er det ex-mester Niels Hansen, overmester Claus Solberg og undermester Claus Arne Jørgensen. Stående fra venstre er det sekretær Michael Vinther, kasserer Jan Ipsen og skatmester Poul Erik Hansen. Foto: Odd Fellow
Annonce

Vejle: Embedsperioden for de siddende embedsmænd i broderloge i Odd Fellow Loge Nr. 43, Entwisle, i Vejle, er udløbet. Der har været installation af nye embedsmænd den 25. maj for perioden fra 2019 til 2021.

Til logens overmester er valgt Claus Solberg. Den valgte undermester er Claus Arne Jørgensen, til logens sekretær er valgt Michael Vinther, til kasserer er genvalgt Jan Ipsen og til skatmester er valgt Poul Erik Hansen.

Den afgående overmester Niels Hansen, overgår automatisk til embedet som logens fungerende ex-mester.

Odd Fellow Ordenen er en verdensomspændende organisation, hvis idégrundlag og mål er udbredelse af venskab, kærlighed og sandhed blandt menneskene. Dermed får ordenen både et etisk og et humanitært sigte.

Odd Fellow ordenen koncentrerer mange af sine kræfter omkring udadvendt velgørende og humanitært virke. For 200 år siden fandt Odd Fellow ordenen sin nuværende organisation i USA og har siden vundet en betydelig udbredelse i hele verden.

Medlemmerne indføres i en række etiske leveregler, der fremmer forståelsen for at kunne leve et liv i fred og harmoni med omgivelserne i deres daglige færden og med det endelige sigte at få det enkelte medlem til at forstå, ”at den tjener sig selv bedst, som tjener andre”, og ”at man skal være mod andre, som man ønsker, de skal være mod en selv”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce