Annonce
Ugeavisen Vejle

Klar til nye trin: Dansequilibrium holder åbent hus

Danserne Melanie Bagheri og Chanel Bagheri er klar til at undervise i henholdsvis Showdance og Hip-Hop. Tvillingerne underviser børn i alderen fem til ni år. PR-foto
Danseinstituttet på Horsensvej præsenterer både nye og kendte trin ved lørdagens åbent hus arrangement. Søndagsåbent og familiedans er blandt nyhederne.
Annonce

Vejle: - Er du klar over quilibrium er det latinske ord for balance? Morten Bruun Jespersen, kunstnerisk leder af Dansequilibrium, glæder sig til igen at kunne holde åbent efter corona-krisen og især til den nye sæson.

- Vi holder åbent hus på lørdag 15. august.  Her vil vi vise og undervise i de forskellige stilarter fra jazz, vild med dans, moderne dans over ballet, hip-hop til klassisk ballet.

- Og vi henvender os både til nybegyndere, let øvede og øvede, forklarer Morten Bruun Jespersen, kunstnerisk leder og ejer af Dansequilibrium.

Han nævner, at der også i år vil være en talentafdeling.

Annonce

Flere nyheder

Dansequilibrium er samtidig klar med to nyheder, søndagsåbent og stilarten familiedans.

- Vi er blevet opfordret til at holde åbent om søndagen. Og den opfordring har vi tænkt os at prøve af, siger Morten Bruun Jespersen, der også er klar med stilarten familiedans, fordi flere og flere familier er bidt af dans, ung som gammel.


Vi er blevet opfordret til at holde åbent om søndagen. Og den opfordring har vi tænkt os at prøve af.

Morten Bruun Jespersen, kunstnerisk leder hos Dansequilibrium


Samtidig fortsætter ballet- og danseskolen med stilarten Dancehall, der er en jamaicansk streetdance, hvor der gøres brug af hele kroppen.

Danserne Caroline Pind Haslev og Tilde Skov Christensen glæder sig også til at tage sæsonens nye trin. PR-foto

- Dancehall er blevet en populær genre, som stammer fra den jamaicanske kultur. Dansen består af flere forskellige stilarter, hvorfor der er mange muligheder, siger den kunstneriske leder, der nævner, at stilarten Single Ladies har skiftet navn til Ladies Class, som er for kvinder over 25 år, som har lyst til at danse individuelt, og altså ikke singlekvinder.

Annonce

Mange nye instruktører

Morten Bruun Jespersen glæder sig også til at byde Dansequilibriums mange nye instruktører velkommen.

- De har som vores mange medlemmer glædet sig til sæsonens nye trin. Der er dels tale om instruktører, der kommer tilbage efter et par års pauser, og dels instruktører, der har gået hos os i flere år. Og som er sluppet igennem nåleøjet som underviser, siger den kunstneriske leder.

Ballet- og danseskolen holder åbent hus på lørdag 15. august fra klokken 10 til klokken 16.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Ugeavisen Vejle

Kunst er det vi spiller på

Annonce