Annonce
Ugeavisen Vejle

Klar til sidste omgang

Lars Kristensen, BK Wedala, glæder sig til at se de lokale boksere gå i ringen ved Jyske Mesterskaber, der kommer til Vejle 24. og 25. januar. Foto: Lars Saugbjerg
Jyske Mesterskaber i boksning finder sted i Vejle den 24. og 25. januar. Fra den lokale klub, BK Wedala, deltager otte boksere, det højeste antal nogensinde.
Annonce

Vejle: Tredje omgang - og foreløbig den sidste, når det gælder Jyske Mesterskaber i Vejle. Den treårige aftale om at afvikle mesterskaberne i Rosborghallen udløber her i 2020, hvor der bliver langet "håndmadder" ud fredag og lørdag den 24. og 25. januar. Da mesterskaberne kom til byen i 2018 lykkedes det at samle 1600 tilskuere over to dage. Sidste år gik det endnu bedre. Med et foredrag, hvor Mikkel Kessler trak folk af huse, havde arrangørerne i alt 2700 bokseinteresserede inde.

- Vi håber, at folk bakker op om det foreløbige sidste jyske mesterskab i Vejle. Og alt tyder på det. Der er allerede solgt 500 sponsorbilletter og 200 almindelige billetter, så der er en god chance for fuldt hus. Jeg opfordrer folk til at købe billetter i forsalg, lyder det fra Lars Kristensen, BK Wedala, der kalder bokserammernes størrelse i Rosborghallen for passende.

Den lokale bokseklub stiller med otte boksere.

- Det største hold nogensinde. Vi skal have fem-seks guldmedaljer; måske lidt højt sat, men sådan er det, lyder det selvsikkert fra Lars Kristensen.

Annonce

Frivillige bærer mesterskabet

BK Wedala er taknemmelig for den store indsats, som frivillige har ydet i forbindelse med mesterskaberne i Vejle.

- Det er trofaste hjælpere, der har båret Jyske Mesterskaber. Ved det kommende arrangement sørger 50-60 frivillige for, at alt spiller - lige fra kiosk og bar til handskeudlevering og rengøring, fortæller Lars Kristensen.

Annonce

Programmet

Det bliver den absolutte top af boksere fra Jylland og Fyn, der kæmper om titlen som "Jysk Mester 2020".

Fredag aften den 24. januar er der semifinaler. Dagen efter klokken 13 er der forkampe, hvor nogle af talenterne vises frem. Klokken 14 er der ungdomsfinaler.

- Dette mesterskab byder også på et gratis foredrag, i år med sports- og mentalcoach Flemming Tiro Lund, der ved alt om, hvordan man får det bedste ud af et talent. Han har været tilknyttet BK Wedala som mentaltræner siden sommer, siger Lars Kristensen.

- I år kan man også tilkøbe mad. Vi langer håndmadder ud klokken 17 inden finalerne slås igang. Klokken 19 begynder finalekampene for elitebokserne.

Billetter kan købes i forsalg via Billetto.dk. Unge under 18 år har fri adgang til mesterskaberne.

Annonce

Tre landskampe

Selvom Jyske Mesterskaber ikke længere skal bokses i Vejle, vil byen stadig byde på store boksekampe efter 24. og 25. januar. Vejle er nemlig fast hjemmebane for det danske landshold.

- I 2020 skal der i samarbejde med DR bokses tre landskampe i Vejle. Den første er mod et skandinavisk land den 18. april, hvor vi selvfølgelig er favoritter, siger Lars Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce