Annonce
Ugeavisen Vejle

Knæk Cancer med Kræftrådgivningen i Vejle

Knæk Cancer har ved tidligere lejlighed imponeret med deres Tænd et Lys-koncept. Foto: Per Rasmussen
Kræftrådgivningen i Vejle tilbyder et Facebook-arrangement og foredrag om taknemlighed.

Vejle: I denne uge sætter Kræftens Bekæmpelse og TV2 sammen fokus på at samle ind til kræftsagen, sådan at færre får kræft, og flere vil overleve.

Hos Kræftrådgivningen i Vejle indledte man tirsdag morgen med at sende live på Facebook i forbindelse med Knæk Cancer-ugen.

Kræft rammer hver tredje dansker, og i dag lever knap 339.000 danskere med en kræftdiagnose. Stort set alle danskere kender én, der har kræft – og to ud af tre er pårørende.

Hvert år har Kræftens Bekæmpelse over 90.000 henvendelser fra kræftramte i landets kræftrådgivninger. Normalt plejer danskerne at blive inviteret indenfor til åbent hus-arrangementer, men det er ikke muligt i år grundet corona, forklarer Chris Donkin, rådgivningschef i Kræftens Bekæmpelse.

- De fleste steder kan vi gennemføre arrangementer med forhåndstilmelding og begrænsning på deltagerantallet. Men som noget nyt kan du også møde os lokalt via Facebook-Live i år. Vi har i forskellige rådgivninger i landet både yoga, meditation, faglige oplæg og korsang på programmet. Det er en anden måde at være sammen på, og i disse corona-tider må vi skabe nærvær og fællesskab på nye måder, siger Chris Donkin

Foredrag lokalt

I Vejle er det udover Facebook-arrangementet muligt at tilmelde sig et coronasikret foredrag om taknemmelighed med begrænsede pladser i kræftrådgivningen.

- Vi glæder os til at byde velkommen til foredraget her i kræftrådgivningen i Vejle. Vi er her stadig for dig, der har kræft inde på livet. Til vores fysiske arrangement er der begrænsede pladser, og alt er coronasikret med afstand, håndsprit og mundbind, siger rådgivningsleder Susanne Silkjær.

Foredraget finder sted torsdag 22 oktober klokken 14.

Tilmeldingen skal ske til piaf@cancer.dk. Først til mølle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce