Annonce
Ugeavisen Vejle

Kom I tættere på hinanden på ferien?

En weekend uden børn er en god idé til at komme tættere på hinanden efter en måske stresset ferie. Foto: Colourbox
Annonce

Gæsteklumme: Blev ferien, som du ønskede dig?

Sommerferien er veloverstået for de fleste af os, og du har måske haft et ønske om, at det skulle være en glad og nærværende ferie her oven på pandemien.

Måske er det ikke helt faldet ud, som du havde håbet på. Måske har I været flade begge to og har ikke rigtig haft lyst til det nærvær, som I eller du havde håbet på.

For mange har det taget en stor del af sommerferien, lige at lande oven på frygten og ændringerne, der er alle mulige steder.

Måske går du og ærgrer dig over, at I ikke er kommet hinanden nærmere. Måske har det været overvældende, at i en del måneder har der været børn hjemme fra skole og uddannelse, og de har måske bare gået og regnet med at blive passet op i alle ender og kanter; forventet, at de skulle have det lidt ekstra godt, nu da de var hjemme fra skole.

Så måske er begge voksne i familien godt brugte og har måske også været det her i ferien. Så måske er det nu, at I skal overveje at gøre lidt for jer selv. Måske få en afløser i familieidylen, og snuppe den dejlige med på en weekendtur. Der er et utal af muligheder. Det kan være lige fra luksus til en sheltertur i nærheden, alt efter hvad der er muligt.

Hvis du gerne vil have nærvær med din partner, og det er lidt svært at gå til, så overvej at lave nogle lidt sjove aktiviteter. Find på noget, som I kan gøre sammen. Hvornår har I sidst haft en gætteleg, hvor det er muligt at stille alle mulige gode spørgsmål? I kan jo selv komponere dem. Der må gerne være lidt grin indblandet. Det bliver også lettere at være intime, hvis der lige har været et grin i maven, og I kan mærke jer selv.

Og er det ikke muligt at komme afsted, så overvej at købe et stort puslespil og kig på det sammen. Det kan være ganske fornøjeligt. Der er en masse voksenpuslespil i tiden. Det kan de fleste lide at lave.

I kan også overveje at skiftes til, at den ene skal bestemme, hvad I skal lave. Og hvis fokus skal være på, hvad man tror, den anden gerne vil, er det et godt udgangspunkt.

God vind med landing oven på ferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce