Annonce
Ugeavisen Vejle

Kom tæt på træerne: Vejlensere bakker om Trapholt-idé

Trapholtmuseet har fået deltagere fra Vejle med i et projekt "Tæt på træer", hvor målet er, at 1000 deltagere fra hele landet i løbet af vinteren og foråret skal skabe en skov i patchwork sammen med tekstildesigner Tina Ratzer. Foto: Thomas Juul
Annonce

Vejle: Folk fra Vejle er med, når Trapholtmuseet i Kolding forsøger at få over 1000 deltagere med fra hele landet til at skabe et kunstværk sammen med tekstildesigner Tina Ratzer og til at komme tættere på naturen. Projektet "Tæt på træer" er del af Trekantområdets Festuge.

Over 30 fra Vejle har meldt sig til projektet med at sy et patchworkblad. Vejle Bibliotek fungerer som udleveringssted af patchworkkit til deltagerne. Her kan man afhente både vejledning og stof. Værket skal udstilles i Trekantområdets Festuge i tre byer og siden på Trapholt.

Blandt lokale aktiviteter er en kollektiv og gratis skovtur for alle i Sønderskoven 27. februar klokken 11 med Vejles naturvejleder Finn Lillethorup, der fortæller om træernes alder og livsforløb. Det sker over mobiltelefon, som deltagerne skal have med i skoven.

Når mellemtrinnet (4.-6. klasse) er tilbage i skolerne, får også de mulighed for at være med.

Desuden deltager Vejle Quilters som kreativ partner i projektet. /ild

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce