Annonce
Ugeavisen Vejle

Koncerter i efterårsferien: Jazz i Børnehøjde

Thomas Ousager spiller på Børkop Bibliotek 16. august. PR-foto
Det er guf for øregangene, lover arrangørerne, når Jazz For Kids on Tour rammer Trekantområdet for tredje gang.
Annonce

Vejle/Børkop: Hvis du som mange andre holder efterårsferie hjemme i år, så kan du invitere dine børn eller børnebørn med på helt corona-sikre jazzkoncerter, hvor hele familien kan få gode musikoplevelser.

Hele 15 koncerter fordelt på ni byer i Trekantområdet er i år med, når Jazz I Trekanten for tredje år i træk arrangerer Jazz For Kids on Tour i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival og en række lokale arrangører.

I Vejle er der varme rytmer på biblioteket tirsdag 13. oktober klokken 14. Her kan man møde Copenhagen Cuba.

- Det er virkelig svært at sidde stille, når først musikken går i gang. De dygtige musikere i Copenhagen Cuba formidler og fortolker den musikalske arv fra Cuba med lige dele spilleglæde, energi og passion, lyder det i programmet.

Hvis du vil på en musikalsk rejse jorden rundt, og opleve lyden fra percussion-instrumenter, du ikke vidste fandtes, så tag til koncert på Børkop Bibliotek 16. august klokken 14. Her spiller Thomas Ousager.

Sidste år vandt han børnejazzprisen ved DMA jazz, og nu spiller han under titlen "Trommerum Express". Trommeslageren laver rytmer på flere end 80 forskellige instrumenter.

- Jazzkoncerterne er selvfølgelig målrettet børn, men man skal ikke forvente traditionelle børnesange i jazzede udgaver. Alle i familien kan nyde, når de dygtige og professionelle jazzmusikere spiller musik rettet mod det voksne publikum, og børnene inddrages ved at der spilles på alle sanser, siger Karsten Bech, sekretariatschef i Jazz I Trekanten, i en pressemeddelelse.

Hele programmet kan ses på www.jazzitrekanten.dk

Der skal bestilles billet på forhånd til alle koncerter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce