Annonce
Ugeavisen Vejle

Kosmetisk speciallæge lukker også ned

Speciallægeklinikken N'Age i Orla Lehmannsgade 1A har lukket frem til 30. marts og sendt sine sygeplejersker ogsundhedsfaglige personale hjem som følge af coronavirus. PR-foto
N'Age har valgt at lukke sine fem kosmetiske speciallægeklinikker i Danmark. En af dem ligger i Vejle.
Annonce

Vejle: Speciallægeklinikken N'Age i Orla Lehmannsgade 1A har lukket for behandlinger frem til foreløbig 30. marts.

Der er tale om en frivillig nedlukning, hvor de ansatte sygeplejersker og sundhedspersonale opfordres til at melde sig til corona-beredskabet. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

N'Age, der er Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker, sendte fredag en pressemeddelelse ud om beslutningen om at lukke sine fem klinikker nu. De ligger i København, Aarhus, Odense, Lyngby og Vejle.

Kosmetiske klinikker og privathospitaler er ikke omfattet af reglerne om at lukke under corona-epidemien, men når N'Age alligevel har valgt at sende sygeplejersker og sundhedsfagligt personale hjem, er det i ønsket om at styrke corona-beredskabet.

- Vi kunne selvfølgelig godt have valgt at holde fast, men der var stort set ingen kunder, og vi har også følt et etisk dilemma. Så i stedet har vi valgt at sige til kunderne, at vi frivilligt lukker ned for behandlinger frem til 30. marts, siger Sanne Lønskov, som er adm. direktør og partner i N’AGE.

- Selvfølgelig gør det ondt. Vi har 14 sygeplejesker, læger og en masse administrativt personale på lønningslisten, og nu har vi ingen omsætning, men stadig alle de tårnhøje udgifter. I dagene op til tirsdag, hvor landet mere eller mindre blev lukket ned, oplevede vi en nedgang på 75 procent af omsætningen, fortsætter hun.

N'Age er grundlagt i 2003 af Ida Bille Brahe og foretager blandt andet behandlingstyperne restylane, botox/azzalure, ultherapy og medicinsk dermaroller. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce