Annonce
Ugeavisen Vejle

Kunst er det vi spiller på

Morten Bruhn (t.v.) fra fodboldens ungdomsudvalg giver en donation på 90.000 kroner til Jesper Røgind fra styregruppen bag Projekt Kunststofbane Hover. Foto: Hover IF
Sådan lyder sloganet for Projekt Kunststofbane Hover, der har modtaget en donation på 90.000 kroner.
Annonce

Vejle: Projekt Kunststofbane Hover har fra Hover IFs ungdomstrænere modtaget en donation på 90.000 kroner.

På forårets trænermøde i ungdomsafdelingen blev det foreslået at donere trænerhonoraret for to sæsoner til projektet, hvilket blev enstemmigt vedtaget.

Styregruppen bag kunststofbaneprojektet har et mål om, at den nye bane kan indvies i efteråret 2021, og arbejder i den forbindelse hårdt på at få det indledende arbejde og finansieringen endeligt på plads.

Annonce

20.000 kroner

Tilbage i uge 27 blev den årlige fodboldskole med 165 deltagere afholdt på Hover Stadion. Fodboldskolen gav for første gang et overskud på baggrund af gode lokale sponsoraftaler og en besparelse på materialeindkøb, grundet DGI's sponsoraftaler.

Det største overskud blev dog genereret af, at mange af de voksne frivillige lod deres honorar gå til Projekt Kunststofbane Hover.

Fodboldskoleleder Anders Hansen overrækker 20.000 kroner til Jesper Røgind. Foto: Hover IF

Donationerne vidner om stor opbakning til projektet, som har flere lokale tiltag planlagt, blandt andet salg af banelodder, støtte T-shirts, fyrværkeri og skrabelodder.

Desuden arbejder styregruppen på at lave sponsoraftaler med store og små virksomheder samt fondsansøgninger. /lasau

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce