Annonce
Ugeavisen Vejle

Kvickly i Vejle klar med 100.000 kroner: Vil hjælpe de lokale specialbutikker

Varehuschef Thomas Bæk, Kvickly Vejle, er klar med omkring 100.000 kroner til gavn for Vejles specialbutikker. Det sker fordi Kvickly har tjent på at sælge nonfood. Foto: Flemming Larsen
Danmarks trængte specialbutikker vil få en håndsrækning fra de 67 Kvickly-varehuse, når de får lov til at åbne igen. Kvickly i Bryggen klar med 100.000 kroner.
Annonce

Vejle: Vejles specialbutikker får nu en økonomisk håndsrækning fra en uventet kant. Under Corona har Kvickly-varehusene haft et større salg af nonfood, der er en betegnelse for varer, som ikke er beregnet til at spise eller drikke, end normalt. Overskuddet af det ekstra salg i januar og februar 2021 vil Kvickly bruge til lokal markedsføring af specialbutikkerne i deres lokalområde for at skabe ekstra liv i de fælles handelsgader og -strøg i midtbyerne.

Det gælder også i Kvickly i Bryggen. Og ifølge varehuschef Thomas Bæk, står han klar med en check i størrelsesordenen 100.000 kroner.

Annonce

Et levende handelsmiljø

- Vi går ind for sund konkurrence, men lige nu kan vi sælge varer, som vores kolleger i specialbutikkerne ikke kan. Vi ønsker at være en del af et levende handelsmiljø - og det kræver levende specialbutikker - og så ønsker vi også at være gode naboer, siger Thomas Bæk.

Med initiativet ønsker varehuschefen, at der også i fremtiden er liv, hvor Kvickly ligger: at Vejle efter covid-19 har et spændende handelsliv, der er værd at køre langt efter.

- Derfor bruger vi gerne overskuddet af vores ekstra salg til markedsføring af vores naboer, specialbutikkerne; alle dem, som lige nu er lukkede. Det er til fælles gavn, siger Thomas Bæk.

Hvordan støtten og markedsføringen konkret bliver, vil blive bestemt lokalt af varehuscheferne i dialog med de enkelte handelsstande. Men det kan også være i form af annoncering i eksempelvis ugeaviser, events i de enkelte byer og fremstød på de sociale medier. Blot formålet er at få liv i handelen og byerne igen. Og varehuschefen vil derfor tage kontakt til formanden for blandet andet City Vejle og avisen.

- Jeg vil sammen med dem, der har forstand på på, hvordan man for mest ud af beløbet, kigge nærmere på tingene, siger Thomas Bæk.

Lige nu kender Kvickly ikke det præcise tal af donationen, som afhænger af, hvor længe nedlukningen varer. Men åbnes butikkerne igen 1. marts vil der som nævnt være tale om et beløb i størrelsesorden 100.000 kr. i Vejle.

På landsplan vil Kvickly donere i størrelsesorden syv til 10 millioner kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce