Annonce
Ugeavisen Vejle

Lad frisøren komme til dig: I Drive Cut har sat sat salonen på hjul

I Drive Cuts frisørmester, Billal Mansour, er glad for at arbejde i en frisørsalon på hjul. Det giver ifølge frisøren en anderledes, hyggelig hverdag. Foto: Flemming Larsen
I Drive Cut er indrettet med frisørstol, håndvask og spejle i en Mercedes-Benz Sprinter. Her kommer frisøren til dig.

Vejle: I Drive Cut hedder Vejles nyeste frisørsalon, eller rettere bil. For salonen er nemlig indrettet i en Mercedes-Benz Sprinter.

- Jeg fik idéen med den rullende frisørsalon, efter at jeg i et par år har drevet "I Drive rep.", der reparerer elektronik som smartphones, iPads og computere. I dag har vi 31 biler, der kører i hele landet. Konceptet er det samme: Vi kører ud til kunden, forklarer Sadek El-Sadek, der er indehaver af den første frisørsalon på hjul, når det handler om "I Drive Cut"-konceptet.

Luksuriøs indrettet

Den rullende frisørsalon er udstyret med varme og er luksuriøst indrettet: Der er hvide, italienske klinker på gulvet, en del af "væggen" og salonens to små bænke er beklædt med  smukke trælister i bøg. Den rullende salon er desuden udstyret med en frisørstol af de bedre og en marmorvask med varmt, rindende vand.


Det giver en helt anderledes arbejdsdag: Det ene øjeblik sidder man bag rattet i bilen, det andet øjeblik er man ved at barbere eller klippe en kunde på en stille villavej eller ved hovedindgangen til et større virksomhed.

Billal Mansour, frisør


Åbner man bagdøren på sprinteren, bliver man mødt af to store vandtanke og en hylde med forskellige hårprodukter som for eksempel voks og shampoo.

Annonce

Svinger kniv og saks

Frisørmesteren er Billal Mansour, der er klar til at svinge både barberkniv og saks.

- Det skal være hyggeligt at komme i vores rullende salon. Derfor er der også gjort ekstra meget ud af indretningen, ligesom bilen er isoleret og udstyret med varme, siger Billal Mansour, der godt kan lide at køre ud til kunderne i stedet for at de kommer til ham i en almindelig salon.

- Det giver en helt anderledes arbejdsdag: Det ene øjeblik sidder man bag rattet i bilen, det andet øjeblik er man ved at barbere eller klippe en kunde på en stille villavej eller ved hovedindgangen til et større virksomhed.

Salonen er smagfuldt indrettet: Med hvide, italienske klinker på gulvet, bøgetrælister på "vægge" og salonens små bænke, en frisørstol og en marmorvask med rindende, varmt vand. Foto: Flemming Larsen

- Og så kan jeg godt lide, at man selv kan planlægge sig egen arbejdsdag, ruten, der får dagen til at hænge sammen  - også økonomisk, smiler frisørmesteren, mens han viser rundt i den lille salon, der både tilbyder barbering, klip og ansigtspleje.

Annonce

Fleksible åbningstider

Åbningstiderne er også fleksible.

- Vi har planer om at salonen på hjul skal bemandes med flere frisører. På den måde kan salonen holde åbent i flere timer.

- Det er tanken, at I Drive Cut skal holde åbent alle ugens syv dage og fra klokken 8 om morgenen til klokken 20 om aftenen, siger Sadek El-Sadek, der også har en forventning om, at det bliver nødvendigt at indrette flere rullende saloner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce