Annonce
Ugeavisen Vejle

Lav mad sammen: Madfællesskab for unge åbner i Vejle

Der inviteres til opstartsmøde i Ungehuset Værket i Vejle onsdag 19. august, når Dansk Flygtningehjælps ungdom åbner for kulturudveksling omkring gryderne og spisningen. Madmekka hedder konceptet, der allerede findes i Danmarks fem største byer. Foto: DFUNK
Dansk Flygtningehjælps ungdom søger frivillige til udveksling af madkultur - åbner afdeling i Vejle.
Annonce

Vejle: Nu kan man være med til at sætte gang i et nyt madfællesskab i ungehuset Værket i Vejle. Det nye fællesskab hedder Madmekka og er en slags madklub under Dansk Flytningehjælps Ungdom.

I fællesskabet vil unge mødes om madlavning og fællesspisning, udveksle madkulturer, danse, spille spil og altså spise mad fra hele verden. Bag den nye afdeling, der allerede kører i de største byer i Danmark, står Dansk Flygtningehjælps ungdomsorganisation, DFUNK.


Det handler om at skabe et åbent fællesskab, hvor unge løfter i flok og finder plads til hinanden.

DFUNK om Madmekka-ideen


Alle kan byde ind med opskrifter eller forslag til menuer, og madmekka er en organisation for unge, der er flygtet til Danmark, og som søger et fællesskab med andre unge.

- Alle, såvel de frivillige som deltagerne, spiller en aktiv rolle i fællesskabet. Det handler om at skabe et åbent fællesskab, hvor unge løfter i flok og finder plads til hinanden. Derfor bidrager alle til både madlavningen, opvasken og hyggen, lyder det i en pressemeddelelse fra Madmekka, der findes i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg.

Annonce

Intromøde 19. august

Madmekka Vejle etableres onsdag 19. august i samarbejde med Ungehuset Værket i Vejle, og derfor søger man nu frivillige, der vil være med til mødet klokken 17-19.

- Til opstartsworkshoppen skal vi lære hinanden at kende, og I vil få en introduktion til DFUNK og Madmekka-projektet, lyder beskeden til de 15-30-årige, der tænkes som målgruppen.

Madmekka vil blive afholdt hver onsdag fra klokken 16.30 til 20.30, første gang onsdag 26. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blomster fra en glad dreng

Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce