Annonce
Ugeavisen Vejle

Legoland åbner 8. juni – man skal booke sit besøg på forhånd

På mandag 8. juni åbner Legoland, men det bliver under andre betingelserne end vi børnefamilier er vant til. PR-foto
For at sikre en kontrolleret åbning og opstart skal alle gæster indtil videre enten købe billet eller registrere besøg med sæsonpas på hjemmesiden inden ankomst.
Annonce

Billund: Mandag 8. juni slår Legoland dørene op til en ny sæson. Men det bliver ikke som det plejer, det bliver med en række nye sikkerhedsforanstaltninger. En af de ting, der bliver anderledes, er, at man skal booke sit besøg på forhånd både med normale billetter og sæsonpas.

- Vi er først og fremmest rigtig glade for, at vi kan åbne den 8. juni, hvis alt går, som det skal til den tid. Når vi åbner, kommer vi til at have en begrænsning på antallet af gæster i Legoland, og for at kunne styre det bedst muligt, beder vi vores gæster om at købe billetter på forhånd eller registrere deres besøg med sæsonpas på vores hjemmeside, siger Christian Woller, direktør i Legoland i en pressemeddelelse.

Annonce

Alt er anderledes

Den første åbningsdag bliver kun for gæster med sæsonpas, og her forventer Legoland kun at lukke mindre end 10 procent af parkens normale antal gæster ind.

- Vi kommer til at have en række tiltag, som vil være nye for os. Derfor starter vi ud med meget få gæster, og så øger vi gradvist kapaciteten op mod den begrænsning, vi kommer til at have generelt i år for at sikre, at der er rigtig god plads. Vi opfordrer vores gæster til at holde sig orienteret på vores hjemmeside, hvor man kan finde svar på de fleste spørgsmål om åbningen af Legoland, og hvordan det hele kommer til at foregå, siger Christian Woller.

Annonce

Øget rengøring og rigeligt med håndsprit

I forbindelse med åbningen er der nogle tiltag, der allerede nu ligger fast.

- Det skal naturligvis være muligt at holde god afstand til de øvrige gæster, og det gælder både, når man går rundt i parken, og når man venter på at prøve forlystelserne. Derudover kommer vi til at øge rengøringsintervallet, og der kommer blandt andet til at være håndsprit ved toiletter og forlystelser. Og så er vi selvfølgelig klar til at møde de yderligere krav, der måtte komme fra myndighederne, siger Christian Woller. Hvis man er en af dem, der har glædet sig til at prøve de nye forlystelser i år, kommer man til at vente til 2021. Åbningen af The Lego Movie World er nemlig udskudt til næste sæson, fordi der er en række udfordringer med at få området færdigt.

- Både vi og vores gæster har glædet os rigtig meget til i år, hvor vi skulle åbne et helt nyt område. Desværre har coronakrisen betydet, at vores udenlandske leverandører ikke nåede at færdiggøre forlystelserne. Vi ved ikke, hvornår det bliver muligt for dem, og med det arbejde, der resterer, og de efterfølgende sikkerhedsgodkendelser og træning, der skal til, så er det ikke realistisk, at vi kan åbne området i år, siger Christian Woller.

Alle gæster med sæsonpas vil få forlænget deres sæson med de første 63 åbningsdage i 2021, så de får det samme antal åbningsdage og dermed også mulighed for at opleve de nye forlystelser. /larsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce