Annonce
Ugeavisen Vejle

Legoland klar til åbning: Gæsterne er med i Flying Theater

Gæsterne i Legoland er med i parkens Flying Theater, der er en del af forlystelsen Lego Movie World. Den flyvende filmoplevelse er den første i Skandinavien. PR-foto
The Lego Movie World er Legolands hidtil største investering. Børnefamilier kan overnatte i tematiserede værelser.

Billund: Man kommer ikke til at sidde stille foran den gigantiske skærm, når Legoland bliver den første forlystelsespark i Skandinavien, som får et Flying Theater. Gæsterne svæver rundt, mens de ser en medrivende film på en kæmpestor 180 grader skærm. Der er også skruet op for effekterne, så man kan både forvente vind i håret, tåge og dufte i den nye forlystelse.

Flying Theater indgår i The Lego Movie World på 5000 kvadratmeter, som er parkens hidtil største investering, og som præsenteres i forbindelse åbningen af Legoland 27. marts. Forlystelsen skulle have været præsenteret sidste år, men blev udskudt til i år som en konsekvens af corona-pandemien.

- Det bliver spændende at få en forlystelse som den her. Den store skærm og bevægelserne gør, at man oplever det som at flyve inde i filmen, og så virker Lego-temaet bare godt til den her type forlystelse, hvor man bliver draget ind i vores univers, siger Chritian Woller, direktør i Legoland, i en pressemeddelelse.

The Lego Movie World byder også på en forlystelse, som henvender sig til de lidt større børn. Her skal de styre deres eget fly og selv bestemme, hvor meget flyet skal rotere. Og endelig  byder parkens verden også på et kæmpestor legeplads med et 10 meter højt legetår, ligesom man også kan nyde udsigten fra et droptårn, der bygger på Unikitty karakteren fra Lego-filmen  2.

På værelserne kan børnene blandt andet genkende de fjerne galakser med Benny og hans rumskib, bevæge sig ind i regnbuefarvede drømme med Unikitty eller blive mesterbyggere sammen med filmenes hovedperson Emmet. PR-foto
Annonce

Bo i Legos nye verden

Samtidig med åbningen af The Lego Movie World står Hotel Legoland klar med seks tematiserede værelser.

På værelserne kan børnene blandt andet genkende de fjerne galakser med Benny og hans rumskib, bevæge sig ind i regnbuefarvede drømme med Unikitty eller blive mesterbyggere sammen med filmenes hovedperson Emmet.

- Efter et år forsinkelse glæder vi os virkeligt meget til at åbne portene til Lego Movie World. Det bliver uden tvivl et af de mest spændende områder i parken med fuld fart på tematiseringen og tre nye forlystelser, som rammer flere aldersgrupper, siger Christian Woller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce