Annonce
Ugeavisen Vejle

Legoland klar til den nye sæson: Alle udendørs forlystelser vil være åbne

I første omgang åbner Legoland for alle de udendørs forlystelser. PR-foto
Legoland klar til at give alle et tiltrængt pusterum med sjove oplevelser efter en lang corona-vinter.

Billund: Der er forårsfornemmelser i Billund. Legoland åbner den 27. marts og ser frem til igen at tage imod forventningsfulde gæster.

- Vi er glade for, at vi kan åbne på den planlagte dato. Sidste år var et bevis på, at vi kan indrette oplevelsen på en sikker måde med afstand, håndsprit og rengøring, og det er vi klar til at gentage, siger Christian Woller, direktør i Legoland.

Annonce

Alt er klar

Legoland åbner også op for Hotel Legoland 26. marts, og samtidig åbner Legoland Holiday Village, hvor blandt andet 50 Ninjago-hytter også er klar til at byde på påskeferie.

- Vi ser frem til at give de danske børnefamilier et tiltrængt pusterum og en masse sjove oplevelser efter en lang corona-vinter. Vi har stadig ledige værelser og hytter i påsken, og alle medarbejderne tripper for at give vores gæster en fantastisk påskeferie, siger Christian Woller.

Noget af det, gæsterne i skrivende må vente lidt på endnu, er de indendørs forlystelser, men så snart det bliver muligt, så er parken klar til at åbne dem den store nyhed - The Lego Movie World.

Annonce

Med i filmen

- Vi har ventet meget, meget længe på at vise vores gæster nyheden. Så snart det bliver muligt for os at åbne for de indendørs forlystelser, så slår vi dørene til det nye område.

- Gæsterne får på alle måder fornemmelsen af at træde ind i universet fra Lego-filmene, og de kan blandt andet glæde sig til at opleve Skandinaviens første "Flying Theater"- forlystelse, hvor man svæver inde i en stor kuppelskærm og flyver med på opdagelse, siger Christian Woller.

Som hos andre forlystelsesparker stiller myndighederne krav om, at alle over 15 år skal fremvise en negativ coronatest, der er mindre end 72 timer gammel på ankomsttidspunktet til Legoland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce