Annonce
Ugeavisen Vejle

Lukas-Skolen sætter gang i julen med årets marked

Som altid vil der være masser af god julestemning. PR-foto
Bolsjer, hjemmebag, hygge, dekorationer og julemusik plejer der at være i rigelige mængder, når Lukas-Skolen afholder sit traditionsrige julemarked. I år finder sted sted lørdag 30. november.
Annonce

Vejle: Udover forældrenes boder med julepynt og juledekorationer står alle klasser på Lukas-Skolen for en aktivitet og SFO'en sælger hjemmelavede bolsjer.

- Det er en vigtig begivenhed for skolen, da det siger meget om, hvem vi er. Vi prioriterer sammenholdet mellem elever, personale og forældre, så dagen er i høj grad fællesskabsskabende for alle. Og derudover giver det så utrolig meget god julestemning at være med, siger skoleleder Jens Erik Høj-Pedersen i en pressemeddelelse.

Der vil være boder med juledekorationer. PR-foto
Annonce

Sender penge til gadebørnsarbejde

Lukas-Skolen blev opstartet i 1985 og har siden vokset støt til de nuværende knap 300 elever. Julemarkedet har i alle disse år været et årligt tilbagevendende samlingspunkt for gamle og nye venner af skolen. Hvert år sender skolen en del af overskuddet til Fremtid og Håb, der er et gadebørnsarbejde i Tanzania.

Julemarkedet er kun muligt på grund af et stort forældrearbejde gennem hele året, men naturligvis er der størst travlhed lige op til julemarkedet. En af de vigtige boder er dekorationsboden, der hvert år samler en god flok, som i ugen op til julemarkedet binder kranse og laver dekorationer blandt andet i samarbejde med en blomsterbinder.

Elisabeth Gamborg er koordinator for julemarkedet. Hun fortæller i en pressemeddelelse:

- For mig er det som om, at julen rigtig går i gang, når vi holder julemarked. Det er blevet en tradition at være med og nyde stemningen. Det er dagen før 1. søndag i advent, så jeg plejer at købe adventskransen her.

Markedet finder sted lørdag 30. november.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce