Annonce
Ugeavisen Vejle

Lux Wood flytter og får fire gange så meget plads

Danny Agerup glæder sig til at vise virksomhedens nye showroom frem. Og lige til det sidste er der gang i hammer, søm og maling, inden der i weekenden 30. august og 1. september er åbent hus. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Hos Vejlevirksomheden Lux Wood står det ikke stille, endda heller ikke hen over sommeren. Tværtimod. Ordrerne har rullet ind, og de er netop flyttet fra Uhrhøj til Knud Højgårdsvej, hvor de har fået fire gange så mange kvadratmeter at boltre sig på.
Annonce

Vejle: Danny Agerup, der er indehaver af virksomheden Lux Wood er en meget glad mand i denne tid. Også selvom han ikke har holdt nogen særlig sommerferie i år. Det har der nemlig ikke været tid til. Ordrer har der været flere af end nogensinde, og så har det stået på istandsættelse og indflytning til noget nyt og større.

Virksomheden, der oprindeligt startede med produktion af unikke spiseborde og senere har tilføjet flere møbler såsom stole, reoler og vægbeklædninger - altsammen kælet om til den mindste detalje - har indtil nu holdt til på Hover Kirkevej i Uhrhøj. Men nu er den flyttet til Knud Højgårdsvej 10 i Vejle. Og kvadratmeterne er nu blevet firdoblet.

- Vi havde simpelthen brug for mere plads til både at kunne producere mere og have et større showroom, fortæller Danny Agerup.

Gennem hele sommeren har han knoklet med at istandsætte de i alt 450 nye kvadratmeter, hvoraf størstedelen har været et høloft med blandt andet en gammel silo der skulle tages ned.

Høloftet er nu blevet til et 250 kvadratmeter stort showroom, og herudover er der blandt andet blevet plads til et ny smedjeområde, et værkstedsområde og et lager.

Vi havde simpelthen brug for mere plads til både at kunne producere mere og have et større showroom.

Danny Agerup, indehaver af Lux Wood

Annonce

Åbent hus

Lørdag 31. august og søndag 1. september er derfor nogle helt særlige dage for Danny Agerup og Bjarne Poulsen. Her holder Lux Wood åbent hus på Knud Højgårdsvej 10, og de vil byde alle, der har lyst til at kigge forbi, velkomne mellem klokken 11 og 17.

Indtil for nyligt har det været sådan, at man udelukkende har kunnet bestille sit drømmemøbel hos Lux Wood, men som noget helt nyt kan man nu også vælge mellem et udvalg af færdiglavede borde, der har fået deres helt eget område i showroomet, og tage dem med hjem.

Og konceptet har udviklet sig endnu mere hos Lux Wood.

- Vi er også begyndt at forhandle nogle fede lamper fra lampenwelt.dk og nogle herlige citatplakater. Så med alt det vi har nu, kan man nærmest kalde os for et bolighus efterhånden, konstaterer Danny Agerup.

I showroomet, hvor man ellers kun kan komme efter aftale, finder man også lammeskind, reoler, spækbrætter og meget mere til.

Annonce

Konstant i udvikling

Med de to gutter står intet stille. Begge brænder konstant for at udvikle nyt og gøre tingene bedre. Og noget tyder på, at andre også har fundet ud af det. I hvert tilfælde, når man ser på den store fremgang, virksomheden har haft inden for kort tid.

Og i forlængelse af det med at udvikle sig har Danny Agerup netop været på Campus i Vejle, hvor han har præsenteret sin virksomhed for en klasse, der til gengæld udarbejder fire opgaver omhandlende blandt andet markedsføring af Lux Wood.

- Det er da rigtigt spændende, hvad de finder frem til på Campus. Måske er det noget, jeg kan bruge fremover, lyder det fra Danny Agerup, imens han er i fuld gang med at rette udstillingen til i det nye showroom. Men det skal tage sig godt ud, nu når der snart kommer potentielle kunder.

Med et showroom på 250 kvadratmeter er der masser af muligheder for at vise de unikke møbler frem. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
I det nye showroom kan man nu få sig et indtryk af, hvordan spisebordene kan tage sig ud i hjemlige omgivelser. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce