Annonce
Ugeavisen Vejle

Lyst til gris: Daniel kæmper om pris

Gris på gaflen handler ikke kun om frikadeller og svinekæber. Der er mange flere muligheder, når der skal gode grise-retter på menuen. Fem kokke dyster om "Årets Ret Med Gris". Arkivfoto
Fem kokke fra restauranter over hele landet kæmper om prisen "Årets Ret med Gris". Én af dem er Daniel McBurnie fra Restaurant Lyst i Vejle.
Annonce

Vejle: Hvert år uddeler Landbrug & Fødevarer en pris til en kok, som formår at lave en ny, anderledes og velsmagende ret med gris. I år kæmper fem kokke om prisen "Årets Ret med Gris", og Daniel McBurnie fra Restaurant Lyst i Vejle er én af dem.

- Det er ret nyt for mig at stille op i en konkurrence som denne. Jeg ser mig selv som alt andet end en konkurrencekok. Faktisk er det her min debut i en konkurrence. Jeg vil nemlig hellere bruge min tid på at gøre restauranten bedre. Men så tænkte jeg alligevel, at konkurrencen her måske kunne være med til netop dette - og være med til at sætte yderligere fokus på Lyst, siger Daniel McBurnie i en pressemeddelelse.

Et dommerpanel har været på besøg i de fem restauranter for at spise gris. Vinderen af prisen annonceres ved et digitalt arrangement 30. november. Landbrug og Fødevarer er i øvrigt gået sammen med spiseguiden Whiteguide, der ved arrangementet vil lancere deres 2021-udgave af spiseguiden.

Udover Lyst, er også Syttende i Sønderborg, Falsled Kro i Millinge, Studio i København og Søllerød Kro i Holte nominerede til at modtage grise-prisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce