Annonce
Ugeavisen Vejle

Må ikke arbejde i Danmark: Ghanesisk maler tvunget til at aflyse workshops

Kwesi Botchway skulle have planen have holdt workshops i Mariann Oona Petersens galleri Hos Oona på Vestergade fra 21. januar. Men workshopsene er i første omgang blevet annulleret, fordi Kwesi Botchway ikke fik tilkendt den arbejdstilladelse, han havde regnet med. Foto: Claus Skovholm
Annonce

Vejle: Ugeavisen Vejle foromtalte i december en række workshops, som den ghanesiske maler Kwesi Botchway ville holde i galleriet Hos Oona på Vestergade i Vejle.

Workshopsene, der skulle være foregået fra 21. januar til 8. februar, er i første omgang blevet annulleret, fordi Kwesi Botchway ikke, som det ellers var ventet, er blevet tildelt en arbejdstilladelse, der gælder i den periode, workshopsene er planlagt.

Foruden workshops havde maleren planlagt andre events, som foreløbigt er blevet sat på pause. Heriblandt et projekt, hvor han vil portrættere en række af Vejles hjemløse borgere.

Kwesi Botchway har appelleret afgørelsen, som er truffet af Styrelsen for International Rekruttering og Integration. Det er nu op til en appelmyndighed at afgøre sagen, og i tilfælde af at han får tilkendt arbejdstilladelse, sætter Kwesi Botchway nye datoer for de planlagte events.

Mens hans appel bliver behandlet, er Kwesi Botchway rejst tilbage til Ghana.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce