Annonce
Ugeavisen Vejle

Mød Anette Heick i Bygningen

Anette Heick giver fredag to intimkoncerter i Bygningens lille sal. Koncerterne er arrangeret af Pojken Flensborg, hvis trio bakker sangerinden op. PR-foto
Den populære vært og sangerinde giver to koncerter i Bygningen fredag klokken 17.30 og igen klokken 20.
Annonce

Vejle: Fredag står Anette Heick på scenen i Bygningens lille sal. Her giver hun to intimkoncerter, nemlig klokken 17.30 og igen klokken 20. Der er plads til 50 ved hver koncert, og billetten købes i døren.

Koncerten, der gennemføres efter Covid-19 retningslinjer, sker med støtte fra Vejle Kommunes Fønix-pulje og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat.

Annette Heick er svær at sætte i bås. Hun er forfatter, konferencier, journalist, klummeskriver, restauratør og meget andet, men hun er ikke mindst en fremragende sangerinde, hedder det i en pressemeddelelse.

Det har hun bevist i anmelderroste roller i musicals som “Wicked” og “My Fair Lady”, og nu får det vejlensiske publikum altså mulighed for at opleve hende.

Ved koncerten bliver Anette Heick bakket op af Pojken Flensborg trio, og hun vil fortolke sine yndlingsnumre.  Der vil være jazz, pop, musicals og meget andet på programmet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce