Annonce
Ugeavisen Vejle

Mød brødmanden fra Vejle: Clemens signerer bøger og kommer med tip til kunderne

På lørdag kan man møde Simon Clemens hos Bog & Ide. Her vil han signere bøger, og mon ikke også han kommer med par tip til det gode brød og et godt måltid mad. Arkivfoto: Mette Mørk
Simon Clemens er gæst i Bog & Ide lørdag 21. november. Her vil han signere bøger og tale med kunderne.

Vejle: Spørger man vejlenseren Simon Clemens, brødmand og forfatter, er det hverken vanskeligt at bage sit eget brød eller lave sin egen rullepølse.

Lørdag 21. november kan man møde manden, der både har skrevet en bog om brød og som senest har skrevet kogebogen "Mit ærlige køkken - Mad med korn og tilbehør til brød". Titlen på den seneste bog har kokken, der stadig har det friskbagte brød som omdrejningspunkt, en forklaring på. Ifølge forfatteren rummer kogebogen nemlig et væld af opskrifter, som man kan spise, nå ja, et godt brød til.

Kogebogen er, som tidligere omtalt i avisen, fyldt med Simons Clemens personlige favoritter. Det gælder både opskriften på svigerfarens rullepølse og datterens kakaoboller, og bogen er derfor på 350 sider.

Annonce

Selvom han Simon Clemens selv sværger til økologi, er kogebogen dog ikke en løftet pegefinger til alle dem, der ikke putter økologiske varer i indkøbskurven, tværtimod.

Men mon ikke forfatteren kommer med et par tip, når han signerer bøger ved lørdagens arrangement hos Bog & Ide, hvor du i øvrigt også få en smagsprøve på hans gamle surdej. Det er klokken klokken 11.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce