Annonce
Ugeavisen Vejle

Møllebageren fik en velduftende ide: Bagermester vil sælge småkagedej til hele landet

Bagermester Søren Schmidt, indehaver af Møllebageren på Koldingvej, er klar med ni varianter af småkagedej. Foto: Flemming Larsen
Bagermester Søren Schmidt, indehaver af Møllebageren på Søndermarken, bag nyt koncept. Nu kan travle børnefamilier og erhvervslivet i hele landet købe velduftende småkagedej.

Vejle: Man skal ikke slå større brød op, end man kan bage. Det måtte denne artikels skribent erkende, da der for nylig skulle bages en chokoladekage: Der gik kage i den, og derfor henvender Møllebagerens nye koncept sig godt til mig om mine piger, en travl børnefamilie.

Bagermester Søren Schmidt, indehaver af Møllebageren på Koldingvej, har nemlig fået en velduftende ide: Bagermesteren vil sælge småkagedej til travle børnefamilier og erhvervslivet i hele landet.

- Idéen opstod under corona-nedlukningen. Her sad jeg sammen med et par gode venner, en kok og en it-mand. Der kom mange idéer på bordet, og nu er en af dem blevet ført ud i livet, forklarer Søren Schmidt.

Annonce

Ni varianter

Idéen er, at kunden går ind på hjemmesiden småkagedej.dk. Her skal man bestille mindst tre portioner, og med en arbejdsindsats på under fem minutter, kan man efter 20 minutter servere lækre "hjemmebagte" cookies eller småkager for sine gæster.

Hver plastikbøtte er udstyret med en QR-kode, og når man scanner koden får man fremgangsmåde frem på sin Smartphone eller iPad.

Konceptet er enkelt, og efter 20 minutter er der friskbagte, lækre småkager. Foto: Flemming Larsen

- Vi har i første omgang ni varianter: Triple Chocolate Chip, American Classic, Finsk Lakrids, Vaniljekranse, Chokolade & Ingefær, Lakrids & Tranebær, Appelsin & Krokant, Smørspecier og Chokoladespecier.

- Det er tanken at antallet af varianter skal "hæve" efterhånden som kunderne begynder at handle på hjemmesiden, siger Søren Schmidt.

Ifølge bagermesteren henvender konceptet sig ikke kun til den travle børnefamilie.

Annonce

Mange muligheder

Han forstiller sig også, at firmaer begynder at bruge det som en anderledes gave til deres kunder, eller selv bager cookies og småkager til for eksempel et "åbent-hus"-arrangement.

- Jeg ser også for mig, at ejendomsmæglerne forærer et par bøtter med småkagedej til de husejere, der har sat deres hus til salg hos dem. På den måde vil der kunne dufte dejligt af hjemmebag, når mægleren viser huset frem, siger bagermesteren med et glimt i øjet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce