Annonce
Ugeavisen Vejle

Mad ud af huset: Vejle-firma udvider for en million kroner

Siden etableringen af "Din Madpartner - Mad med Personlighed" tilbage i 2016, er det gået stærkt for Frederik Nørgaard og Pernille Jul Nielsen. Vejle-firmaet beskæftiger i dag 25 fuldtidsansatte og 15 timelønede medarbejdere. Foto: Flemming Larsen
"Din Madpartner - Mad med personlighed" har bygget til. Virksomheden har fået nye personalefaciliteter, et splinternyt lokale til opvasken, flere ovne, en kipsteger og en sovsegryde til 200 liter.
Annonce

Vejle: Det er en god forretning at levere mad med personlighed.

Det kan indehaverne af "Din madpartner - Mad med personlighed", Pernille Jul Nielsen og Frederik Nørgaard, konstatere. Siden begyndelsen af 2016 har de leveret mad til både private og firmaer, og Vejle-virksomheden, der bor i det gamle mejeri på Fredericiavej 441 i Skærup, har netop udvidet for tredje gang.

- Vi har netop bygget 80 kvadratmeter til. Det har vi gjort for at skabe gode personalefaciliteter og endnu bedre arbejdsforhold til vores ansatte. Udover et splinternyt lokale til opvasken, har vi også investeret i flere ovne, en kipsteger (stor stegeplade, red.) og en sovsegryde til 200 liter, fortæller Frederik Nørgaard.

I alt løber investeringerne op i cirka en million kroner.

En del af tilbygningen på 80 kvadratmeter er brugt på et splinternyt lokale til opvasken. Her er det Trine Storm Spicker, der tager opvasken. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Flere ansatte

Ifølge Pernille Jul Nielsen skyldes udvidelsen, at der i det nye årti skal leveres endnu flere retter til en voksende kundekreds.

- Vi kan se tilbage på et rigtigt godt år, hvor vi har set en stor stigning i levering af mad til små og mellemstore virksomheder og især private. Og så har vi i 2019 endnu engang set et stigende antal kunder til vores "frokoster" ud af huset, som vi tog hul på tilbage i 2017, forklarer Pernille Jul Nielsen om udvidelsen.

Samtidig med udvidelsen af bygninger og køkkenudstyr, er medarbejderstaben også vokset konstant siden 1. april 2016.
- Vi har i dag 25 fuldtidsansatte, og derudover har vi tilknyttet 15 timelønnede medarbejdere, der træder til, når vi har travlt, ligesom de også tager med ud at servere.
- Der er et stigende antal kunder, der gerne vil have os til at stå for tilberedning af maden og til at servere den, siger Pernille Jul Nielsen.
Hun nævner, at en anden stor del af forretningen er udlejningen af service; fra ens bestik, tallerkener til glas.

Annonce

Socialt ansvar

Som tidligere nævnt her i avisen er "Din madparter - Mad med personlighed" i branchen også kendt for at tage et stort, socialt ansvar.

- Det har vi alle dage gjort. Frederik og jeg fandt ud af, at der er mange gode timer i folk, som for eksempel på grund af stress, ikke længere kunne arbejde på fuld tid. Det, at se glæden i deres øjne, er det hele værd, siger Nielsen og Nørgaard, der her i begyndelsen af januar tager et velfortjent hvil, efter at have leveret mellem 5000 og 6000 kuverter nytårsaften.

Vejle-firmaet har blandt andet investeret i en såkaldt kipsteger, blandt andet når der som her skal steges et stort antal stege på en gang. Her er det Svend Aage Nørgaard, der er i gang med dagens produktion. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce