Annonce
fyldte æg Maden i mit liv
Ugeavisen Vejle

Maden i mit liv: Påskefrokost og hjemmelavede påskeæg

Det er ret nemt at lave sine egne påskeæg med marcipan. Og selvom corona og forsamlingsforbud har sat en stopper for de store, traditionelle påskefrokoster, så kan man jo sagtens nyde de lækre påskeretter og spise en god frokost alligevel.
Annonce
  • fyldte æg Maden i mit liv
Ugeavisen Vejle

Det skal være med til at styrke Vejles handelsliv: 'Opbakningen har været helt vild'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Morten fejrer tre årtier i sin kendte gågadebutik: 'Vi er fremme i skoene uden at være anmassende'

Annonce
Ugeavisen Vejle

70-årige Erik er morfar for unge, der har svært ved matematik

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Toget suser forbi bryggeriet

Ugeavisen Vejle

Nordens bedste tjener arbejder på kendt Vejle-restaurant: Han og kollegerne har scoret fire guldmedaljer på tre dage

Ugeavisen Vejle

Tears of Hope: En kunstnerisk rejse fra Brasilien til Vejle

Ugeavisen Vejle

20-årig Magnus fra Vejle vælter sig i guld: 'Det er helt vildt, og noget jeg længe har drømt om'

Ugeavisen Vejle

Vejle Fjord er død: Begravelsen finder sted i april, og vejlenserne inviteres med til gravøl

Ugeavisen Vejle

Michala Petri til påskekoncert

Annonce