Annonce
Ugeavisen Vejle

Mary og Frederik kommer til Vejle: Stort tv-show skal sendes fra Vejle Musikteater

Vejle Musikteater lægger ramme til, når kronprinseparret skal uddele Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris samt to Stjernedryspriser. Kronprinsparrets Priser 2021. Foto: Agnete Schlichtkrull / Vejle Musikteater
Ligesom med Danmarks Indsamling sidste år formår Vejle Musikteater og Vejle Kommune igen at få Vejle på danmarkskortet, når "Kronprinsparrets Priser" afvikles i Vejle Musikteater lørdag den 25. september i år.

Vejle: Kronprinsparret kommer til Vejle 25. september.

Hvert år udvælges et nyt sted i Danmark til at danne ramme om begivenheden "Kronprinsparrets Priser", hvor Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris samt to Stjernedryspriser uddeles. Nu er det lykkedes Vejle Musikteater og Vejle Kommune at trække showets 2021-udgave til Vejle.

Borgmester Jens Ejner Christensen (V) glæder sig over, at endnu en stor kulturbegivenhed kommer til byen:

Annonce

- Det bliver en stor fornøjelse at byde kronprinsparret velkommen til Vejle. Samtidig glæder jeg mig over, at vi igen får mulighed for at vise vores område frem - både kulturen, det sociale og historien, som er en stor del af Vejle Kommune. Det kan vi i den grad være stolte over.

Det er en vigtig opgave, som musikteatret og Vejle står over for. Mette Kier, direktør i Vejle Musikteater, udtaler:


Det bliver en stor fornøjelse at byde Kronprinsparret velkommen til Vejle. Samtidig glæder jeg mig over, at vi igen får mulighed for at vise vores område frem - både kulturen, det sociale og historien, som er en stor del af Vejle Kommune

Jens Ejner Christensen, borgmester


- Vi vil gøre vores ypperste for at skabe en fantastisk aften for vores publikum og seerne hjemme i stuerne. Det er skønt, at vi igen kan sætte Vejle på danmarkskortet.

Følg med på tv

Kronprinsparrets Priser 2021 bliver som de foregående år en aften med kunstneriske indslag centreret om kronprinsparrets overrækkelse af fire priser. Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris bliver først afsløret under showet den 25. september, mens de to Stjernedryspriser bliver offentliggjort i ugen op til prisuddelingen.

Billetsalget annonceres inden længe på www.vejlemusikteater.dk. Showet kan ses på DR1 lørdag den 25. september klokken 21 eller følge prisuddelingen på DR's, Bikubenfondens og Kongehusets digitale platforme samt via #kronpriser.

Annonce

Penge fra bryllupsgave

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret.

Formålet med Kronprinsparrets Priser er at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde. Der uddeles fire priser.

Med Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris følger 500.000 kroner. og et kalejdoskop skabt af Olafur Eliasson. Med de to Stjernedryspriser følger 100.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce