Annonce
Ugeavisen Vejle

Matsumae Cup: Gæster og lokale kan deltage i seks guidede ture

Der er blandt andet arrangeret en såkaldt "Gastro"-tur, hvor gæsterne skal smage nogle af de mange specialiteter, som Vejles mange specialbutikker sælger. Foto: Flemming Larsen

Stævnedeltagere, erhvervsfolk og lokale, vil kunne "smage" på nogle af Vejles mange specialbutikker.

Annonce

Vejle: Deltagerne i judostævnet, Matsumae Cup, og den japanske erhvervsdelegation får også lejlighed til at opleve Vejle som turister.

- Vi har arrangeret seks forskellige, guidede ture, så stævnets deltagere, japanske erhvervsfolk - og gerne lokale - kan opleve Vejles seværdigheder.

- Vi ønsker, at gæsterne skal opleve byen imens de er her, fortæller Maria Sommer, manager i MeetingVejle, som er kommunens erhvervsturismeafdeling.

Sammen med Guideservice Danmark finder der i forbindelse med stævnet og erhvervsbesøget som nævnt seks guidede ture sted. De fleste ture er på engelsk, men der findes også danske ture.

- Vi har blandt andet arrangeret en såkaldt "hygge"-tur til gæster, som gerne vil opleve, hvad dansk hygge er for en størrelse. Dette er særligt med henblik på de amerikanske deltagere og deres ledsagere.

- Dansk hygge er blevet et modeord inden for turisme, og hyggelige oplevelser efterspørges i stigende grad fra særligt USA og England, fortæller Maria Sommer.

Annonce

Gastronomi

Der også arrangeret en såkaldt "Gastro"-tur.

- Det er her planen at tage gæsterne med rundt i byen for at besøge lokale delikatessebutikker og smage på lokale råvarer som for eksempel ost, te, chokolade og skinker. Vejle er kendt for sine mange specialbutikker med smagsoplevelser.

- Vejle Kommune har fokus på gastronomi og fødevarer i disse år, og turismemæssigt vil vi gerne "blære os" med vores gode, lokale råvarer og flotte specialbutikker, forklarer Maria Sommer.

I forbindelse med besøget vil man have en turiststand i både Billund Lufthavn og i DGI Huset.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce