Annonce
Ugeavisen Vejle

Mine 12 veje til liv: Bogaktuelle Finn Nørbygaard i Bog & idé

-  Jeg vil under ingen omstændigheder være foruden mine motherfucker store kriser. Jeg kan jo se, bare ved at hæve mig lidt op over det hele, at ”hey man", hvor kom der meget ud af det, siger Finn Nørbygaard. Foto: Carsten Lauridsen
Finn Nørbygaard holder black week hos Bog & idé på Rådhustorvet, hvor han fortæller anekdoter og signerer bøger. Det sker klokken 20, nemlig når det er blevet mørkt.
Annonce

Vejle: Mange af os har et minde om Finn Nørbygaard - også når det ikke handler om appelsinvand, eller rettere Squash.

Finn Nørbygaard signerer erindringsbogen "Mine 12 veje til liv" som netop er udkommet. Det sker hos Bog & Idé på Rådhustorvet i Vejle klokken 20, nemlig når det er blevet black week.

Annonce

Et turbulent liv

Bogen handler om hvordan man kommer igen efter en stor nedtur.

Finn Nørbygaard har – på godt og ondt – oplevet mere end de fleste. Og lært af det. Gennem erindringer fra et turbulent liv fortæller han om de erfaringer, han har gjort sig, og om de veje, der har ført ham frem til større tilfredshed med livet. Fra den spæde start hos en plejefamilie, der misrøgter ham, og opvæksten i Esbjerg, over det hårde slid på landevejene og landets scener, der gør ham rig og berømt, til mødet med Stein Bagger og den store konkurs – og nedtur.

Annonce

Psykoterapeut

Kombineret med sine mange års erfaringer som psykoterapeut sætter han oplevelserne i perspektiv, og undervejs kommer både Jung, Jesus og Jacob (Haugaard) ham til undsætning. Ved deres og egen hjælp har han fundet frem til det, der for ham er essensen af et godt liv.

Susanne Jensen fra Bog & Idé oplyser, at man i forbindelse med Finn Nørbygaards besøg selvfølgelig vil leve op til corona-retningslinjerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bager med på madspilds-app

Annonce