Annonce
Ugeavisen Vejle

Mor Lone tegnede selv en ny arbejdsplads: Her skal hun og datteren række lækkerier over disken i boden i det maritime miljø i Vejle

Lone Hansen har selv tegnet den nye bod til datteren, Cecilie. Havnegrill Isboden ligger på Dyrskuevej tæt på Vejle Lystbådehavn. Foto: Flemming Larsen
Den nye Havnegrill Isboden på Dyrskuevej - et stenkast fra Vejle Lystbådehavn - holder åbent alle ugens dagen, og der serveres lækre sager fra klokken 11 til klokken 22.

Vejle: Det var min mor, Lone, der fik idéen til at vi skulle åbne Havnegrill Isboden - også med netop denne placering, nemlig efter hun selv var flyttet ind i en af lejlighederne i det maritime miljø på Vejle Lystbådehavn.

Med begejstring i stemmen fortæller datteren, Cecilie Hansen, om morens og hendes erhvervseventyr, en spritny Havnegrill Isboden på Dyrskuevej - et stenkast fra Vejle Lystbådehavn. Og det skulle ikke bare være en færdig bod, der kommer kørende på en blokvogn: Bygningen skulle passe ind i området.

Jeg kommer fra detailbranchen, og er klar til både lange og skæve vagter. Det skal man være, når man kaster sig ud i et erhvervseventyr som vores. Og så kan jeg smaddergodt lide kontakten med kunderne.

Cecilie Hansen, medejer af Havnegrill Isboden

Slog selv stregerne

Derfor har Lone Hansen selv tegnet den nye arbejdsplads - den 70 kvadratmeter store Havnegrill Isboden.

- Jeg er vild med at bo i området. Men når jeg var lidt lækkersulten, det uanset om det gælder en pølse i svøb med brød, en medister med brød, en rød eller ristet hotdog eller en fransk, kunne jeg ikke få det. Eller en bøfsandwich med hjemmelavet brun sovs eller en hakkebøf med bearnaise.

- Vi fremstiller det hele fra bunden, både saucen, bøfferne og vores ribbensandwich. Vi får kødet fra Grambogård på Fyn, og det er selvfølgelig økologisk, det betyder meget for os, at kvaliteten er helt i top, forklarer Lone Hansen, der tilføjer, at det også gælder kyllingerne.

Derudover vil Havnegrill Isboden også servere blandt andet chili- og cheeseburgere, chicken nuggets og fiskefileter, bagels sandwich - og selvfølgelig pommes frites.

Vi fremstiller det hele fra bunden, både saucen, bøfferne og vores ribbensandwich. Vi får kødet fra Grambogård på Fyn, og det er selvfølgelig økologisk, det betyder meget for os, at kvaliteten er helt i top.

Lone Hansen, medejer af havnens nye spisested
Det bliver mest Cecilie Hansen, man kommer til at finde bag disken i den nye bod på Vejle Lystbådehavn. Havnegrill Isboden har åbent syv dage om ugen. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Noget til den søde tand

- Og så får vi naturligvis også noget til den søde tand, nemlig som navnet antyder: Is, kager, the og kaffe og varm kakao med og uden flødeskum, siger Lone Hansen, der gør meget ud af at fortælle, at Havnegrill Isboden er datterens.

- Jeg har selv været selvstændig i mange år, og jeg kan mærke, at det også er dét, Cecilie vil, siger den 56-årige iværksætter.

Og den 22-årige Cecilie Hansen  er klar til jobbet.

- Jeg kommer fra detailbranchen, og er klar til både lange og skæve vagter. Det skal man være, når man kaster sig ud i et erhvervseventyr som vores. Og så kan jeg smaddergodt lide kontakten med kunderne.

- Derfor har vi også sat to borde/bænkesæt op foran den nye "bod". For udover takeaway, skal det også være muligt at nyde lækkerierne i det maritime miljø her i nærheden af lystbådehavnen, smiler Cecilie Hansen.

Vejles nye Havnegrill Isboden har åbent alle ugens syv dage fra klokken 11 til klokken 22.

https://modules.wearehearken.eu/vejle-amts-folkeblad/embed/10220.js
Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendte erhvervsfolk har holdt på hemmelighed i flere måneder: Nu afslører de planerne om at give Vejle et varigt Tour de France-minde

Annonce
Ugeavisen Vejle

Fie har en dyster side i sig: Hendes krop har netop fået den 12. fortælling om det "mørke" i livet - 'Men jeg er stadig en smilende og mild kvinde'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Se kortet over Vejles bedste strande: Her kan du bade i rent badevand

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE

Vejlensere har strikket over 10.000 gule lapper: Sådan skal de nu syes sammen til en gigantisk Tour de France-førertrøje

Ugeavisen Vejle

De græssende dyr hjælper naturen på vej

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Videnskab i børnehøjde

Ugeavisen Vejle

De har mere end 25 års erfaring med skønhed: Tager også mændene under kærlig behandling

Ugeavisen Vejle

Færre unge søger mod de gymnasiale uddannelser i Vejle: På ét gymnasium er rektor dog 'lettet og meget tilfreds'

Ugeavisen Vejle

En billig by- og pendlerbil: Hyundai Bayon er et frisk pust i gadebilledet

Ugeavisen Vejle

Ugens læserfoto: Vi maler byen gul

Ugeavisen Vejle

Vejle-restaurant i midtbyen er lukket: 'Jeg lavede danske mad, som mor ville have serveret den, men det var ikke nok'

Ugeavisen Vejle

Charlotte sagde sit job op og brød med kæresten: 'Nu gider jeg simpelthen ikke mere'

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Forårsstemning på Nørretorv

Annonce