Annonce
Ugeavisen Vejle

Mor og datter fra Vejle løber til fordel for indlagte børn

Henriette Madsen og datteren Mathilde Schjøtz skal bære Heltestafetten fra Brædstrup til Uldum. Foto: Børneulykkesfonden
Annonce

Vejle: Henriette Madsen og Mathilde Schjøtz fra Vejle skal sammen med 26 andre helteløbere fra hele Danmark hjælpe Legeheltene med at bære Heltestafetten 2020 hele vejen fra Aalborg til København.

Det oplyser Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse. 28. juni løber de sammen distancen fra Brædstrup til Uldum. Formålet er at samle midler ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.

I alt skal der løbes 500 kilometer stafet med poster i hele landet, og når stafetten kommer til Brædstrup, står mor og datter klar til at tage imod stafetten og bære den videre til Uldum.

Annonce

Løber 16 kilometer

Ruten, som Henriette og Mathilde skal tilbagelægge, er 16,4 kilometer lang, og på distancen skal de to indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark og give børnene et velfortjent frirum fra sygdom.

Henriette Madsen bor i Bredballe og er generalsekretær for Børneulykkesfonden.

- Vi er glade for at kunne dele denne oplevelse med hinanden og samtidig være med til at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Aktivitet og bevægelse fylder meget i vores hverdag, og derfor synes vi, at det er fantastisk at kunne bidrage til, at også indlagte børn får lov til at opleve glæden ved leg og bevægelse, siger Henriette og Mathilde. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce